FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: De ce un site pe Internet?  (Read 1684 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
De ce un site pe Internet?
« on: January 02, 2014, 08:17:34 PM »

Chiar daca este o intrebare la care s-a raspuns deja in milioane de feluri, ar fi bine sa revedem niste motive temeinice pentru care ar trebui ca fiecare utilizator al PC-ului sa-si creeze propriul site sau, cum imi place mie sa spun, propria identitate pe Internet. Si am inceput astfel, deoarece existenta SEO este 100% dependenta de cea a unui site web.

“1.Vrei sa-ti promovezi afacerea (o adresa web este mai usor de retinut decat un numar de telefon; este mai usor sa ajungi la un magazin virtual decat sa te ratacesti prin trafic incercand sa ajungi la magazinul din cartierul vecin sau din alta localitate). Site-ul este mijlocul, iar Internetul este locul ideal mai ales pentru afacerile mici.
2. Un site web este mult mai ieftin. Nu toata lumea isi permite reclama la TV sau la Radio. Doar costurile initiale pot sa fie in anumite cazuri mai mari, dar apoi, intretinerea, actualizarea si promovarea sunt net mai ieftine decat in cazul unei afaceri “offline”.
3. Utilizatorii cumpara din ce in ce mai mult si prin Internet. Degeaba ai un produs de calitate pe care vrei sa-l vinzi dar nu ai spatiu de desfacere. Tot asa, nu poti sa-ti vinzi marfa pe Internet daca nu iti creezi prima data un “magazin”.
4. Pe Internet esti gasit mai repede de clienti de pretutindeni.
5. In ziua de astazi o afacere care nu are si un site pe Internet nu mai pare suficient de serioasa (cum te simti cand stii ca tu nu ai un site dar concurenta are…?).
6. Site-urile iti permit sa studiezi mai bine concurenta.
7. Un site este o afacere non-stop, nu exista momente cand un client vine si pe usa scrie: inchis. O afacere care functioneaza si atunci cand dormi.
8. Site-ul iti permite sa obtii statistici mai detaliate legate de clienti, lucru care te ajuta sa-ti imbunatatesti produsele si serviciile.
9. Un site nu face discriminari: bani, locatie, suprafata, numar de produse, accesibilitate.
10. La cat este de accesibil deja, Internetul este o lume paralela. Sa nu ai o prezenta in aceasta lume e ca si cand nu ai avea un buletin de indentitate.
11. Nu este neaparat ca un site sa reprezinte o afacere. Poate sa fie o pasiune, o organizatie non-profit, un hobby, un blog, o prezentare, o descriere etc. Totusi vei fi surprins sa constati cat de usor poti sa si castigi bani din ceea ce iti place sa faci, din aceasta prezenta pe Internet.
12. Printr-un site poti sa obtii ajutor mult mai repede decat prin oricare alt mijloc.”

Continuare o gasiti aici.
Logged