FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Calitatea se premiază  (Read 1047 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Calitatea se premiază
« on: December 03, 2013, 09:51:51 PM »

Maguay a primit din partea Camerei de Comerț și Industie a României, Premiul Național în Topul Național al Firmelor pentru anul 2012, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor și echipamentelor periferice.

Premiul a fost acordat în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX-a, cel mai important eveniment al elitei oamenilor de afaceri din România, care a avut loc în data de 28 noiembrie 2013.

Alte 2 premii oferite de Camera de Comerț și Industire a Municipiului București confirmă statutul companiei Maguay de lider ca producator român de sisteme și integrator de sisteme informatice complexe.

Camera de Comerț și Industire a Municipiului București a premiat excelența în afaceri la ediția jubiliară a Topului Firmelor din Municipiul Bucuresti pentru anul 2012, o festivitate de premiere a principalelor companii care își desfășoară activitatea în municipiul București. Evenimentul a fost organizat, pe data de 6 noiembrie 2013 la Hotelul Intercontinental și a adunat personalități importante atât din mediul politic, cât și din lumea afacerilor.

În cadrul acestei ceremonii Maguay a obținut Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. În cadrul aceleiași festivități Maguay a primit Trofeul și Diploma de excelență pentru prezența de 5 ani în top pe locul 1 în perioada 2008 – 2012.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie București, Dl. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a explicat motivele pentru care s-au acordat premiile de excelență: „Sunt criterii care au fost testate timp de aproape 20 de ani. Ele de fapt identifică câteva lucruri dintre calitățile management-ului. Două lucruri mi se par importante: modul de utilizare a fondurilor de investiții și, foarte important, randamentul forței de muncă.”Logged