FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: HTC One max, acum disponibil în România exclusiv în magazinul online Orange  (Read 1191 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Cel mai nou smartphone din familia One, HTC One max, este disponibil acum şi în România, în exclusivitate la Orange. Lansat oficial în România la jumatatea lunii octombrie, smartphone-ul supra-dimensionat poate fi achiziţionat acum de la magazinul online Orange.

Fanii terminalelor mari se pot bucura acum de un design premiat şi apreciat, precum şi de funcţionalităţile şi performanţa HTC One, într-o noua dimensiune. HTC One max dispune în plus faţă de terminalul HTC One de funcţia Fingerprint Scan, ce simplifica deblocarea telefonului, iar cunoscutele funcţii HTC BlinkFeed, HTC Zoe şi HTC BoomSound continua sa ofere cea mai bună experienţă smartphone, acum pe un ecran de 15 cm, împreuna cu interfaţa îmbunatăţită HTC Sense 5.5.

HTC One max poate fi achiziţionat online la preţul standard de 615 euro sau la un preţ începând de la 215 euro împreuna cu un nou abonament Orange.

Tot în exclusivitate la Orange, fanii smartphone-ului HTC One pot opta pentru o noua culoare a acestui telefon. HTC One este acum disponibil la magazinul online Orange şi în varianta Vivid Blue. Preţul standard al telefonului este de 539 euro, iar preţul cu un abonament nou începe de la 139 euro.


« Last Edit: December 01, 2013, 07:19:30 PM by dorel_puchianu »
Logged