FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: 5.000 de portii de fasole cu ciolan afumat care se vor servi gratis bucurestenil  (Read 997 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Evenimentul debuteaza vineri, 29 noiemrie, si se termina duminica, 1 decembrie cu evenimente specifice zilei nationale si cu 5.000 de portii de fasole cu ciolan afumat oferite gratuit vizitatorilor !

    Duminica, pe 1 decembrie, peste 30 dintre cei mai mediatizati bucatari romani si maestri bucatari invitati special din Italia, Ungaria, Polonia, veniti sa sprijine RCC ( Romanian Chef Community), vor gati pentru domneavoastra 5.000 de portii de fasole cu ciolan afumat care se vor servi gratis bucurestenilor adunati la cea mai frumoasa sarbatoare nationala !

    Pentru cei care sarbatoresc de sambata, pregatim cel mai mare cazan de ciorba de peste, saramura de peste, gratar, berbecuti la protap alaturi de cel mai bun vin romanesc si concerte de muzica pop***ra.

    Evenimentul aduna participanti din toata tara, care vin cu preparate traditionale, cozonaci, poale-n brau, dulciuri, branzeturi fine, artianat, si multe altele, totul intr-o admosfera de sarbatoare cu muzica traditionala si voie buna.

Acesul vizitatorilor este gratuit !

Mai multe detalii pe www.facebook.com/targuribucuresti

Citeste mai mult: De ziua Romaniei, bucurestenii sunt asteptati la Academia Militara pentru a sarbatori cu produse traditionale si voie buna
Logged