FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Cum sa iti construiesti un POS pentru magazin?  (Read 1262 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Cum sa iti construiesti un POS pentru magazin?
« on: November 21, 2013, 02:52:16 PM »

În loc să plăteşti 7000 de lei pentru un sistem POS,  plateşte pentru hardware doar 900 lei şi foloseste un sistem POS cu un ERP complet inclus, la doar 1 leu pe zi!

Orice afacere care implică zilnic peste 10 clienţi necesită un dispozitiv POS pentru a elimina greşelile umane. Şi de aici a pornit şi ideea “construirii” unui sistem POS cu o interfaţă modernă şi foarte intuitivă.

Dar pentru că un POS modern şi nou are un preţ de cel puţin 3000 lei cu TVA fără software, am considerat că trebuie să găsesc şi o alternativă ieftină care să permită oricarui magazin, indiferent cât de mic sau cat de mare este acesta, să o implementeze. În general un magazin de mici dimensiuni care are până în 50 de clienţi zilnic nu intenţionează să investească sume enorme într-un sistem POS, dar cu toate acestea şi-ar dori să achiziţioneze un program care gestionează stocurile, vânzările, rapoartele de vânzări, contabilitatea, comenzile etc. la un cost minim! Astfel, articolul va oferi o soluţie rezonabilă din punct de vedere al costului, atât pentru POS, cât şi pentru o soluţie software destinată POS-ului.

Daca aveţi deja un sistem POS, puteţi folosi hardware-ul Dvs existent pentru POS expertAccounts.com si magazinul e conectat la sistemul ERP de la sediu, fără nicio investiţie.

« Last Edit: April 23, 2015, 09:21:37 PM by dorel_puchianu »
Logged