FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Konica Minolta si ABBYY FineReader 11 Professional Edition fac echipa!  (Read 1880 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Începând din luna noiembrie a acestui an, toate echipamentele multifunționale A3 color și alb-negru de la Konica Minolta sunt însoțite de aplicația software ABBYY FineReader 11 Professional Edition.

Konica Minolta, unul dintre cei mai mari producători de echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante și echipamente de tipar digital, și ABBYY ®, una dintre cele mai importante companii de dezvoltare software din domeniul OCR, captare date și lingvistică, au semnat un acord pentru furnizarea în România a 30 de modele de echipamente Konica Minolta împreună cu aplicația software ABBYY FineReader 11 Professional Edition. Toate multifuncționalele Konica Minolta A3 alb-negru și color vor veni la pachet cu această aplicație software, astfel încât clienții care vor achiziționa astfel de echipamente vor avea acces complet la funcțiile ABBYY FineReader, cel mai important sistem de recunoaștere a textului de pe piata Europei de Est.

ABBYY FineReader este o soluție de recunoaștere optică a caracterelor (OCR), tehnologie ce permite convertirea unor documente tipărite, fişiere PDF sau imagini care conțin text, în date editabile şi căutabile. Cu o viteză și precizie inegalabile, această aplicație oferă posibilităţi de recunoaştere a textului în 189 de limbi şi orice combinaţie a acestora. Mai mult, există posibilitatea accesării rapide a celor mai des utilizate funcții de conversie, ceea ce eficientizează și mai mult întregul proces.

Viorica Mocanu, Marketing Manager, Konica Minolta Business Solutions România: „Ne bucurăm că putem oferi clienților noștri plus valoare prin această aplicație software extrem de utilă care, împreună cu echipamentele noastre multifuncționale, răspunde eficient cerințelor actuale de digitizare rapidă a documentelor în format editabil”.

Igor Fedorets, Head of Distribution, ABBYY, regiunea CEE, Turcia, Israel: Capabilitățiile aplicației ABBYY FineReader vor ajuta utilizatorii de echipamente Konica Minolta să își îmbunătățească semnificativ eficiența procesării documenteleor tipărite. Conform cercetărilor noastre, mai mult de 80% dintre cei care efectuează muncă de birou se confruntă în mod curent cu sarcini care necesită procesarea unor texte din documente tipărite sau din format PFD. În acest context, suntem convinși că în urma colaborării dintre Konica Minolta și Abbyy, utilizatorii din România se vor bucura de beneficii importante. ”

În prezent, Konica Minolta Business Solutions România este singurul producător de echipamente de printare care are o colaborare oficială OEM cu ABBYY în România. Ca rezultat, noii utilizatori de echipamente multifuncționale A3 Konica Minolta vor avea acces atât la rezultatele de înaltă calitate ale aplicației ABBYY FineReader, cât și la suport tehnic complet de la ABBYY.
Logged