FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Cheltuielile auto lunare, reduse la jumătate cu Kitul GPL dedicat  (Read 1220 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Fie că vorbim despre beneficiile financiare, fie că le luăm în considerare pe cele ecologice sau de siguranță, instalațiile auto pe gaz sunt tot mai căutate de șoferii români. Piața de kituri dedicate GPL se află pe un trend ascendent în România, în 2013 înregistrând o creștere de 20% .
Domeniul combustibililor alternativi oferă o nouă perspectivă proprietarilor de automobile, pentru că sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substanțiale și un impact redus asupra mediului. Astfel, instalațiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberată de mașină fiind mult mai mică.

Pentru ca mașina să funcționeze în cele mai bune condiții, este necesar ca instalațiile de GPL să fie construite în funcție de caracteristicile fiecărei mașini. Prin crearea de kituri GPL dedicate,  AGR Autogas - companie specializată în producția și omologarea instalațiilor auto pe gaz, precum și în asigurarea montajului, distribuției și suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere - realizează o corespondență clară între caracteristicile tehnice ale mașinii și caracteristicile componentelor instalațiilor auto de gaz. În acest sens, pentru fiecare model de mașină a fost gândit un kit GPL special, astfel încât fiecărui șofer să îi fie ușor să opteze pentru instalațiile economice și ecologice de cea mai bună calitate.

“Știm cât de important este pentru fiecare șofer să se simtă în siguranță, atât el, cât și familia lui, motiv pentru care am dorit să venim în întâmpinarea lui cu soluții personalizate cât mai sigure, la prețuri cât mai mici. Despre ce investiție vorbim? Prețul unui kit GPL dedicat variază de la 2300 lei pentru un autoturism obișnuit în 4 cilindri la 8500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare în 6 sau 8 cilindri, fiind o investiție care se amortizează repede. De asemenea, pentru toți soferii care doresc să facă economii, am lansat împreună cu mai multe instituții bancare “Programul de achiziție a unui kit GPL dedicat în rate magice fără dobândă”, astfel un client poate achiziționa o instalație GPL și va putea plăti rata din economia făcută”, declară Silviu Raicea, Director Comercial în cadrul AGR Autogas Group.

Pentru a afla mai multe informații despre instalația auto GPL și pentru a achiziționa Kit-ul GPL dedicat autoturismului tău, accesează http://www.monteazagpl.ro/.


Logged