FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Platforma Opencart v. 1.5.6  (Read 1833 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Platforma Opencart v. 1.5.6
« on: October 27, 2013, 10:33:02 AM »

Recent am instalat platforma opencart. Este o platforma gratuita si aparent usor de instalat. Instalarea a decurs cu unele dificultati, dar le-am remediat (am avut probleme cu setarea permisiilor la directoarele de pe server). Am realizat si un tutorial video care va fi pe site (testatinromania.ro) ca sa invatati cum se instaleaza o platforma opencart.

Instalarea a durat putin, insa configurarea, adaugarea articolelor a durat mai mult de 8 ore si nu pot sa zic ca am terminat. Spre deosebire de platforma Magento 1.7, versiunea 1.5.6 de la opencart este mai rapida si mai intuitiva, desi daca ai nevoie de ceva si nu gasesti pana la urma ajungi sa cauti in motoarele de cautare ca sa gasesti ceea ce cauti. In ansamblu, platforma opencart este usor de folosit dupa ce te-ai obisnuit, insa daca vrei anumite module va trebui sa le platesti, deci gratuitatea este pana la un nivel.

Pe de alta parte daca vreti ca plaforma Opencart sa fie integrata cu gestiunea si contabilitatea, si sa intocmesti o factura din Opencard doar apasand un buton, atunci va recomand un ERP/CRM care se integreaza prin API cu orice platforma ecommerce. Se poate si fara ea, dar nu-i asa, e bine sa ne usuram munca, decat sa mergem saptamanal cu actele la contabil, contabil care lucreaza in alta aplicatie, deci se munceste de doua ori. Noi facem actele cum putem din magazinul online, iar contabilul trebuie sa le introduca in aplicatia lui.
« Last Edit: November 07, 2015, 12:20:12 PM by dorel_puchianu »
Logged