FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Noudinnou prezinta o noua gama de laptop-uri second  (Read 572 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Noudinnou prezinta o noua gama de laptop-uri second
« on: August 08, 2016, 07:15:10 PM »

Magazinul Noudinnou.ro isi desfasoara activitatea in domeniul E-commerce-ului cu scopul de a furniza si de a livra produse electronice second-hand ce au fost reparate si care sunt insotite de certificate de garantie.

Inainte de scoaterea pe piata a produselor electronice, acestea au fost reparate astfel incat sa functioneze precum unele noi.

In gama pusa la dispozitie de magazinul online Noudinnou.ro puteti gasi laptopuri second hand, imprimante, pc-uri refurbished, coolere, hard-disk-uri, placi de baza sau memorii, placi de sunet, video sau alte accesorii precum cabluri sau adaptoare.

Cu putin timp in urma, acest magazin a anuntat lansarea unui nou stoc de laptop-uri second hand. Laptopurile second hand sunt ideale pentru cei care vor sa aiba un produs ce functioneaza la parametrii impusi de compania producatoare si care sa aiba in acelasi timp preturi foarte accesibile.

Noul stoc de laptop-uri second hand prezentat de Noudinnou.ro contine foarte multe produse electronice. Preturile laptop-urilor refurbished variaza intre 330 de ron si 3917 ron. Preturile difera in functie de brand-ul care le fabrica, de tehnologia pe care o au, de greutate si in functie de design.

Laptopuri second-hand- ce brand-uri gasiti la Noudinnou.ro?

Laptop-urile refurbished de la Noudinnou.ro functioneaza precum laptop-urile noi, nu prezinta zgarieturi sau fisuri, iar piesele care s-au folosit la schimbare sunt noi si originale.

Noua gama de laptop-uri de la Noudinnou.ro este concentrata intr-un catalog electronic, care, datorita faptului ca are functii de filtrare, veti putea gasi foarte repede un produs realizat in conformitate cu cerintele dumneavoastra.

In concordanta cu acestea, noua gama contine si urmatoarele articole:

• Laptop-uri ieftine si second hand de la DELL- produsele DELL au procesoare I3 sau I5 si sunt furnizate impreuna cu certificate de garantie a caror valabilitate este de 12 luni. Aceste laptop-uri sunt prevazute cu nuclee puternice ce functioneaza la 2.2 GHZ sau la 2.9 GHZ, au memorii interne de 250 de gb, iar preturile lor pornesc de la 720 de ron

• Laptop-uri second hand ieftine de la HP- aceste produse au procesoare puternice, I5, ce functioneaza la 2.6 GHZ si sunt ideale pentru cei care au nevoie un laptop business. De asemenea, sunt prevazute cu o memorie de 8 Gb DDR3

• Laptop-uri second hand de la Lenovo- laptopurile din acest stoc sunt dotate cu procesoare I3 sau I7. Printre cele mai bune astfel de produse se numara si cele care au memorii interne de 1 TB si procesoare I7 cu 2 nuclee. Acestea sunt comercializate impreuna cu certificate de garantie valabile timp de 2 ani.

Laptop-urile second hand se pot comanda de acasa

Laptop-urile second hand de la Noudinnou.ro se pot cumpara de acasa, prin intermediul unei comenzi online, ce se realizeaza cu ajutorul functiei "adauga in cos".

Comanda, avand in vedere ca Noudinnou.ro este un magazin online, se poate plasat indiferent de ora sau de locul in care va situati, deoarece acest magazin este deschis non-stop.

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged