FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Electra Instal recomanda instalarea videointerfoanelor  (Read 1173 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Electra Instal recomanda instalarea videointerfoanelor
« on: August 09, 2016, 04:53:33 PM »

Siguranta este o prioritate pentru oricine, iar controlul accesului in cladirile de locuinte este una dintre primele masuri pe care le poate lua cine pentru a-si minimiza grijile. Pentru a limita accesul persoanelor straine in blocurile de locuinte si in alte tipuri de cladiri rezidentiale (vile personale sau vile de apartamente), Electra Instal recomanda instalarea unui interfon sau a unui videointerfon smart.

Nimic nu trebuie sa pericliteze siguranta individului in propria locuinta, iar compania Electra Instal stie acest lucru si ajuta de peste 20 de ani la controlul accesului persoanelor straine in spatiul privat. Instalarea unui interfon sau a unui videointerfon deja nu mai este o afirmare a spiritului modern sau a unui statut social; nici de departe nu poate fi vorba despre mofturi. Pur si simplu, se face. Pentru a tine pasul cu evolutia tehnologiei, clientii pot opta pentru videointerfoane smart sau  interfoane smart, care mizeaza pe comunicarea duplex (utilizatorii pot vorbi si auzi ce spune interlocutorul in acelasi timp) si nu au nevoie de receptoare.

Diferenta dintre interfon si video interfon este usor de sesizat pentru client: cel de-al doilea ofera posibilitatea utilizatorului de a vedea cine suna la usa blocului ori la poarta vilei. Asadar, odata instalate, videointerfoanele asigura posesorilor lor increderea in faptul ca se afla in siguranta in propria locuinta, indiferent de tipul acesteia ori de modelul usii.

Electra Instal pune la dispozitia clientilor sai mai multe modele de videointerfoane smart, iar videointerfoanele Electra vin la pachet cu garantia calitatii si a confortului dependent de gradul de siguranta in propriul camin.

Indiferent ca se opteaza pentru un video interfon pentru casa ori pentru un videointerfon pentru bloc, principiul de functionare este acelasi; tag-urile de proximitate trebuie comandate in functie de numarul persoanelor carora trebuie sa li se garanteze accesul in cladire la orice ora: locatari si administratori, nimeni altcineva.

Pentru mai multe informatii despre instalarea unui video interfon smart sau a oricaruia dintre videointerfoanele Electra, accesati site-ul oficial al companiei Electra Instal.

Sursa: comunicatepresa.ro
« Last Edit: August 09, 2016, 04:56:23 PM by dorel_puchianu »
Logged