FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Peste 40 de marci auto beneficiaza de chiptuning  (Read 584 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Peste 40 de marci auto beneficiaza de chiptuning
« on: August 06, 2016, 05:36:40 PM »

Societatea Maxxperformance.ro presteaza servicii de chiptuning pentru peste 40 de marci auto, infatisand astfel o disponibilitate superioara pe piata de profil din Romania. Chiptuning-ul (tuning-ul electronic) reprezinta optimizarea partiala sau totala a soft-ului de management al sistemului unui autovehicul, in vederea cresterii puterii cu pana la 30%. Este o masura luata de obicei pentru autovehiculele implicate in competitii sportive sau pentru cele aflate in pregatire pentru astfel de competitii.

Motoarele manageriate printr-o unitate centrala electronica (ECU) pot beneficia de optimizari ale functionarii pe baza chiptuning-ului care se poate efectua la Maxxperformance.ro. Multitudinea de marci pentru care este disponibila aceasta firma specializata este un argument pentru alegerea acesteia.

Care sunt operatiunile de chiptuning pentru care Maxxperformance.ro asigura succesul?

Toti proprietarii de autovehicule aflati in cautarea unei firme de chiptuning in Bucuresti pot apela cu incredere la Maxxperformance.ro, avand siguranta ca asemenea operatiuni sunt considerate operatiuni de rutina de catre echipa de profesionisti.

Alaturi de tuning-ul vizual, de tuning-ul la jante ori la suspensii si frane, tuning-ul electronic, denumit chiptuning, este o varianta importanta de tuning. Iata ce activitati cuprinde chiptuning-ul:

• Resoftare auto (Maxxperformance.ro detine software-uri licentiate: WinOLS, Alientech ECM Titanium si VCPowerteam Swiftec)
• Remapare (prin remapare se modifica setarile din fabrica; dureaza doar o ora si are efecte imediate)
• Diagnoza computerizata
• Anulare DPF (caz in care este necesara si anularea fizica a filtrului DPF)

In functie de actiune, se folosesc echipamente performante de tipul CMD, ByteShooter si asa mai departe.

Care sunt marcile auto care compun portofoliul de chip tuning al companiei Maxxperformance.ro?

Marcile premium precum Bentley, Chrysler, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Jaguar si Porsche sunt printre primele care ajung sa beneficieze de chiptuning, dar si marcile Toyota, Nissan, Suzuki, Mercedes, Land Rover, Jeep, BMW si Audi ajung la Maxxperformance.ro pentru chiptuning care sa implice un pret stabilit in functie de motorizare.

Chip tuning-ul pentru Golf 4 este de asemenea o operatiune cautata in plan national, si de aceea Maxxperformance.ro este compania pregatita sa asigure aceasta operatiune pentru toate motorizarile implicate.

Acestea reprezinta mai putin de jumatate din totalul marcilor care pot fi dotate cu un soft pentru motor si care pot beneficia de oricare actiune de chip tuning auto. Chip tuning-ul auto foloseste la un cuplu marit motor - sistem de transmisie, precum si o ardere mai eficienta a combustibilului. Niciun risc nu este implicat, doar avantajele isi fac simtita prezenta.

Serviciile de chip tuning din Bucuresti nu prezinta multe posibilitati, desi nevoia de tuning al soft-ului de management al motorului apare mai devreme sau mai tarziu. Pentru orice eventualitate, pe durata operatiunilor se fac back-up-uri pe servere dedicate, astfel incat soft-ul sa nu aiba de suferit si sa fie modificat in mod corespunator.

Compania Maxx Performance Chiptuning, detinatoarea site-ului Maxxperformance.ro, poate fi contactata la numarul de telefon 0765.446.44. De asemenea, informatii suplimentare se pot obtine si printr-un e-mail trimis la adresa office@maxxperformance.ro.

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged