FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Descopera golful in Saptamana Portilor Deschise pentru Golf!  (Read 508 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud PH) organizeaza in perioada 7-15 august Saptamana Portilor Deschise pentru golf, un eveniment dedicat promovarii golfului, prin care se ofera lectii gratuite de golf, alaturi de discounturi substantiale pentru cursurile de golf.

Datorita succesului de care s-a bucurat prima editie a acestui eveniment in anul anterior, dorim sa oferim si in acest an celor interesati posibilitatea de a descoperi particularitatile acestui sport , oferind lectii gratuite de golf (individuale si/sau de grup, alaturi de familie si prieteni). De asemenea, membrii clubului de golf au posibilitatea de a juca alaturi de invitatii lor, pentru care nu se vor percepe taxe de joc si de teren. Tot in aceasta saptamana, doritorii pot obtine cursuri de golf si membershipuri la preturi speciale, atent personalizate.

Un sport elegant, educativ, antrenant, strategic si tehnic, golful  genereaza relaxare psihica si pastreaza in acelasi timp o forma fizica optima, oferind diverse avantaje practicantilor: miscare, relaxare, oportunitati de socializare, networking si business, dar mai ales posibilitatea de a petrece momente placute in natura alaturi de prieteni si familie.

Desi pentru unii poate parea un sport simplu si neatragator, sa duci mingea de la start (tee) la destinatie (green), golful dezvolta rapid dependenta pentru oricine isi face timp sa incerce un swing.

Cei interesati sunt rugati sa  ne contacteze in prealabil pentru programarea lectiilor si verificarea disponibilitatii instructorilor de golf, la urmatoarele contacte: golf@lacdeverde.ro/ 0747.128.210

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged