FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Cele mai inovative proceduri medicale cardiologice in Brașov!  (Read 737 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Un nou centru de cardiologie intervențională s-a deschis săptămâna aceasta la Brașov. Alimentat de dorința de a oferi pacienților din Brașov, precum și a celor din zonele apropiate cele mai inovative și moderne servicii de cardiologie intervențională, Centrul reunește medici de renume din domenii de nișă ale cardiologiei.

Regiocard oferă cu precizie o activitate de urgenţă 24/7 în asistarea infarctului miocardic acut precum și tratarea principalelor tipuri de afecțiuni cardiovasculare. Astfel, centrul pune la dispoziția pacienților o gamă completă de servicii medicale :

- cardiologie intervențională

- intervenţii invazive pentru boli arteriale periferice

- tratament minim invaziv al anevrismelor de aortă

- implantarea de dispozitive pentru tratamentul tulburărilor de ritm şi conducere

- terapie intensivă

- tratamente cronice

Regiocard foloseşte în abordarea pacienţilor materiale de ultima generaţie (stenturi, stimulatoare și dispozitive implantabile, materiale pentru intervențiile coronariene și periferice) care garantează cel mai bun prognostic în funcţie de stadiul îmbolnăvirii şi de alte caracteristici individuale (diabet, vârstă tânără etc).

Centrul a fost retehnologizat în ultimii ani prin aducerea unui angiograf de ultimă generație, a unui ecograf cu posibilități multiple de examinare și a aparaturii pentru terapie intensivă.  De asemenea, centrul se remarcă printr-un mediu modern de lucru, organizat pe 3 secțiuni: Laboratorul de Cardiologie intervenţională cu cele două angiografe, Unitatea de Terapie Intensivă Coronarieni şi Compartimentul de Cardiologie Intervenţională.

Noul website vine în ajutorul pacienților și rudelor acestora, oferind informații relevante despre procedurile și serviciile medicale oferite de Regiocard. Vizitatorii pot opta pentru cele două tipuri de servicii (de spital și de policlinică) prin contactarea directă a unuia dintre specialiștii Regiocard.

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged