FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Tratează-te în România ca la Istanbul, Londra, Viena  (Read 345 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Tratează-te în România ca la Istanbul, Londra, Viena
« on: July 17, 2016, 09:34:02 PM »

În urmă cu câțiva ani G. Calotă din București a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Îngrijorat pentru soarta sănătății sale a decis să se trateze în străinătate. Anglia, Germania, Austria. Le-a luat la rând, punându-și speranțele în fiecare.

Nemulțumit de procesarea dosarului și de întârzierile nepermis de lungi, a ajuns la Istanbul. Și-a dorit întotdeauna să vadă imensul oraș cosmopolit, dar niciodată nu și-ar fi imaginat că într-un asemenea context. A optat pentru două clinici: Anadolu și Neolife. Diferența de calitate dintre acestea, l-a convins definitiv.

Au trecut mai mult de 4 ani de atunci. S-a vindecat și este fericit! Se simte excelent, analizele sunt conform parametrilor, iar PSA-ul, antigenul specific prostatei este la numai 0,02, valoare mai mică decât la omul sănătos!

A ales Neolife.  Pentru modul în care i-a fost analizat dosarul medical, pentru grija cu care a fost tratat încă din prima zi de clinică, pentru suportul psihologic primit, pentru faptul că pacienții dispuneau de intimitate pe perioada ședințelor de radioterapie și o abordare empatică din partea personalului medical.

Am văzut cu ochii mei pacient adus de familie în baston care a plecat pe picioarele lui,  după numai 10 zile de tratament! Vă dați seama cât de important este pentru pacientul cu cancer să aibă în față exemplu viu al unui caz reușit? –ne întreabă retoric interlocutorul nostru.

A fost, de departe,  cea mai bună alegere a vieții sale, pentru că s-a tratat și vindecat integral.

Numai că efortul a fost imens! Două luni și jumătate a durat tratamentul făcut în Istanbul. Era imposibil sa facă naveta sau să stea la hotel, așa că a închiriat împreună cu soția sa un apartament unde să-și poată face menajul. A trebuit, de asemenea,  să învețe măcar parțial limba turcă pentru a se putea face înțeles. Cheltuielile cu masa, cazarea, transportul pe întreaga perioadă au fost considerabile și s-au ridicat la peste 4500 de euro. A trebuit să plătească și tratamentul care este foarte scump, de 10 ori mai scump decât dacă l-ar fi făcut în țară! Dar atunci nu a avut altă opțiune!

Din fericire, astăzi, pacienții cu cancer din România au șansa extraordinară să se trateze acasă! Acest lucru este posibil că acum și în România există Centrul Medical Neolife, companie membră a grupului BOZLU din Turcia.

Serviciile centrului se adresează nu doar pacienților oncologici, ci tuturor acelora care doresc să beneficieze, în general, de tratament medical de elită.

Astfel, Neolife București a devenit o clinică de referință din România și sud-estul Europei, pacienții fiind tratați aici la nivelul celor mai prestigioase centre medicale din lume.

Neolife înseamnă medicină de 5 stele!

Este aprecierea pe care cel mai adesea pacienții înșiși o exprimă și pe care Claudiu Tronciu, manager general, o sumarizează astfel:

Aplicăm cele mai avansate protocoale în tratamentul diferitelor boli și în special al neoplasmelor. Bolnavii sunt încântați să beneficieze de tehnici și echipamente unice în țară și servicii de o înaltă calitate medicală și umană.

Centrul Medical Neolife înseamnă medicină de 5 stele, așa cum obișnuiesc să ne spună pacienții noștri! Avem cabinete ultramoderne și complet echipate pentru 20 de specialități medico-chirurgicale precum și o clinică de oncologie medicală, proiectată conform celor mai înalte standarde europene.

Astfel, bolnavilor le sunt oferite tratamente de calitate într-un spațiu cald, confortabil, care respectă cerințele de igienă și asepsie, dar mai ales pe cele de intimitate,  atât de necesare celor în suferință.

O altă mare reușită este aceea că am reușit să intrăm în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că tratamente extrem de costisitoare, multe dintre ele inaccesibile până acum, sunt în sfârșit disponibile și pacienților români în conformitate cu ultimele protocoale europene și americane. În consecință, aceștia nu mai sunt nevoiți să se deplaseze în străinătate, economisind în acest fel timp și bani.

De ce să te tratezi la Istanbul, Londra, Viena, dacă te poți trata la același nivel și în România? – se întreabă retoric și George Calotă, pacientul care a primit o nouă viață.

Aceasta spune că nimic nu se compară cu confortul de a fi acasă la tine, în țara ta, de a te adresa personalului medical în limba natală, de a face aceleași lucruri cu care ești obișnuit și care îți dau încredere în vindecare, de fi alături de familia ta și de a mânca ceea ce-ți place.  Sunt daruri enorme – spune el – care accelerează vindecarea!

Ca să nu mai vorbim de economisirea unor sume semnificative din bugetul familiei tale!, punctează interlocutorul nostru, care a avut gentilețea să ne acorde acest interviu, pentru a veni în sprijinul altor bolnavi, care, derutați și confuzi sunt în căutarea celor mai bune șanse de vindecare.

Doctor  Cristina Berteanu, director medical, trece în revistă argumentele pentru care Centrul Medical Neolife este o unitate de elită:

Avem un departament de radioterapie cu tehnologie de ultimă generație, deținem revoluționarul accelerator liniar TrueBeam operăm cu tehnici moderne de medicină nucleară, oferim investigații de imagistică complexe și avem aparatură de nivel mondial în domeniul endoscopiei digestive.

Prevenție, diagnostic, tratament, recuperare, se întâlnesc în mod fericit la Centrul Medical Neolife, loc în care eforturile personalului medical și administrativ sunt subordonate confortului pacientului și unei calități cât mai bune a vieții sale. Pentru că abordăm pacientul în mod integrat, la Neolife funcționează comisii multidisciplinare care reunesc medici de diferite specialități. Din împletirea expertizei acestora, rezultă soluții personalizate pentru fiecare caz și etapă a bolii.

În plus, pe toată durata derulării acestui proces oferim consiliere și suport psihologic pacientului și familiei sale. Cu fiecare pacient tratat atingem misiunea noastră profesională și de credință: aceea de a aduce speranță și vindecare!
Logged