FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Coșul de gunoi, un accesoriu discret și necesar  (Read 301 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Coșul de gunoi, un accesoriu discret și necesar
« on: June 20, 2016, 02:38:11 PM »

Fiind un obiect practic și o prezență discretă în majoritatea spațiilor publice și private, coșul de gunoi trebuie să răspundă prin design, material și accesorii, cerințelor si necesatatilor mediului în care este amplasat. Această nevoie de varietate nu a fost deloc ignorată de marii producători de cosuri de gunoi , prezenti in Romania prin intermediului rețelei on-line www. IgienaPHS .ro.
Inoxul și oțelul, materialele preferate pentru coșurile de gunoi de calitate

Indiferent dacă este vorba de coșuri de interior, coșuri stradale sau coșuri pentru locuri publice dotate cu scrumieră, inoxul și oțelul sunt materiale ce oferă un avantaj estetic și un plus de rezistență.  Disponibile în mărimi diferite, cu o capacitate între 5L și 50 L, acestea au un design modern, elegant și sunt foarte ușor de curățat. Printre producătorii cei mai importanți ai acestei categorii de produse enumerăm Esenia, Mediclinics și Tork, prețul unui coș din oțel sau inox încadrându-se între 45 lei și 518 lei, în funcție de mărime și accesorii.

Coșul cu pedală și coșurile de coletare selectivă pentru igienă maximă

Un accesoriu de nelipsit în bucătării, instituții medicale, școli și alte spații publice în care igiena este primordială, coșul cu pedală ajută la aruncarea gunoiului cu ușurință, evitând contactul cu mâinile. Indiferent de materialul folosit (inox, plastic), coșurile de gunoi cu pedală din magazinul online IgienaPHS sunt foarte rezistente și sunt prevăzute în interior cu o galeată pentru o golire ușoară. Esenia este unul din brandurile cele mai reprezentative ce ofera o gama completa de coșuri de gunoi cu pedală, capacitatea acestora variind între 5 L și 28 L.

Dincolo de avantajele ecologice ale colectării selective a gunoiului, argumentul igienei este de asemenea important: deșeurile menajere pot fi eliminate mai repede și mai ușor, fără amestecarea lor cu alte materiale. IgienaPHS vine în ajutor cu o gamă de coșuri organizată pe culori pentru cele 3 tipuri de deșeuri specificate în legislația română: galben pentru deșeurile din plastic sau metal, albastru pentru hârtie carton, verde sau alb pentru sticlă colorată sau transparentă. Dotate cu un sistem de deschidere prin pedală, flip-flap sau push, de mărimi și capacitate pornind de la 10 până la 50 litri sau chiar 60 pentru tomberoane, coșurile de gunoi vrianza ca si cost între 18 și 290 lei.

Coșuri de gunoi cu scrumieră și coșuri stradale pentru păstrarea curățeniei

În zonele în care fumatul este permis, coșurile cu scrumieră ajută la păstrarea curățeniei și depozitarea în siguranță a scrumului, eliminând pericolul unui incendiu prin structura specială a capacului. Potrivite atât pentru holuri și alte zone de interior din sedii de birouri și spații comerciale, cât și pentru spații publice de exterior, aceste accesorii sunt realizate din materiale extrem de rezistente precum inoxul sau oțelul.

Foarte rezistente la șocuri mecanice și uzură, coșurile stradale sunt realizate din material plastic reciclabil HDPE sau tablă zincată și au un volum mai mare, între 40 și 60 litri. Mediclinics și Esenia sunt furnizorii principali ai acestei categorii de produse de igienă și curățenie, ce asigură prin culorile disponibile și o colectare selectivă a deșeurilor în spațiile publice.

Magazinul online IgienaPHS, specializat în produse și echipamente profesionale de curățenie, vă prezintă o selecție de produse de la cele mai apreciate branduri în domeniul igienei și al curățeniei. De la uscătoare de păr și uscătoare de mâini, până la consumabile și accesorii sau echipamente pentru întreținere și curățenie, toate produsele sunt selectate după standarde de calitate înalte, beneficiind de garanție și instrucțiuni de instalare și utilizare.
Logged