FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Liceele din Bihor au castigat competitia nationala de educatie financiara  (Read 402 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Peste 25.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au parcurs trainingurile de educatie financiara - BaniIQ si ecommerce – Banii pe net

Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor si Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor au castigat a treia editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta.

Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor va primi o finantare echivalenta cu EUROpunctele castigate: 4.512 de euro, dupa ce s-a clasat pe primul loc in cadrul competitiei Bani pentru scoala ta la categoria licee mari.

Categoria liceelor mici a fost castigata de Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor, care va primi o finantare de 4.378 de euro, echivalenta cu numarul de elevi si sustinatori ce au parcurs trainingurile online de educatie financiara si comert electronic BaniIQ si Banii pe net.

Cele doua finantari oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unitatilor scolare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente si resurse educationale.

A treia editie a competitiei Bani pentru scoala ta s-a desfasurat pe o perioada de 8 saptamani, timp in care peste 25.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au intrat in competitie unde au parcurs cele doua traininguri castigand EUROpuncte pentru liceele pe care le sustin si dobandind informatii esentiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca (trainingul BaniIQ), dar si despre eCommerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite (trainingul Baniipenet).

Competitia Bani pentru scoala ta este organizata de Junior Achievement (JA) Romania, si face parte din programele de educatie financiara si e-commerce BaniIQ si Banii pe net, programe de educatie financiara realizate impreuna cu Visa si bancile partenere.

Cele trei editii ale competitiei au avut ca scop formarea abilitatilor de a administra eficient resurse financiare si de a lua decizii responsabile in mediul offline, cat si in cel online, astfel 100.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au parcurs cele doua traininguri.

Sursa: comunicatedepresa.ro
« Last Edit: June 08, 2016, 08:27:28 PM by dorel_puchianu »
Logged