FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: De ce tinem seama cand mergem la stomatolog?  (Read 460 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
De ce tinem seama cand mergem la stomatolog?
« on: June 04, 2016, 05:41:46 PM »

Cum alegem o clinica stomatologica si care sunt factorii de influenta de care trebuie sa tinem cont.

Cu siguranta ati putut observa si dumneavoastra ca in ultimii ani nu mai ducem lipsa de cabinete stomatologice si le intalnim la orice colt de strada,bloc,interesctie. Cabinetele stomatologice le putem gasii sub doua forme: cabinete stomatologice private si cabinete stomatologice de stat.
Cele de stat le putem gasii in spitalele de urgenta sau policlinici, nefiind dotate cu aparatura de ultima generatie, iar cabinete stomatologice private, cu echipamente si ustensile de ultima generatie unde ni se acorda tot confortul, le intalnim in spatii private, bine igenizate si aranjate.

Clinicile stomatologice private ne pot oferii mai multe servicii precum: implant dentar, chirurgia dentara, estetica dentara, ortodentie, radiologie, albirea dintilor, computer tomograf,etc. De cele mai multe ori aceste cabinete stomatologice private sunt formate din doctori profesionisti, care au capacitatea de a lucra cu aparatura ultramoderna.

Avantajul clinicilor de stat este acela ca, de cele mai multe ori, ne putem duce fara sa platim pentru consultatie sau interventia respectiva daca ne prezentam la o sectie de urgenta sau daca avem o adeverinta de la medicul de familie.

La clinicile private beneficiem de confort,siguranta, incredere, insa costurile sunt relativ ridicate in functie de problema pe care o avem. Mai nou, clinicile stomatologice private vin in ajutorul nostru atunci cand ne dorim sa avem dinti sanatosi si frumosi. Ei pot accepta si plata in rate atunci cand
este vorba de proceduri complexe si costisitoare. De asemenea nu trebuie sa ne fie teama, rusine daca nu am mai fost la un cabinet stomatologic.

Cu siguranta echipa de profesionisti va intelege si iti vor acorda cele mai bune sfaturi legate de situatia danturii tale.

Inainte de a alege clinica, prospecteaza foarte bine piata, compara cabinetele intre ele, citeste parerile celorlalti consumatori legate de  servicile oferite, poti sa mergi pe recomandari din partea rudelor, prietenilor, insa nu te duce fara sa te informezi cat de putin despre clinica stomatologica respectiva.

Daca va doriti o clina stomatologica buna trebuie sa va asigurati ca se afla in topul clinicilor stomatologice din Bucuresti si ca au o activitate de cativa ani, cu dotari in conformitate cu ultimele standarde aparute in legislatie. In astfel de clinici de top trebuie sa stim ca serviciile sunt personalizate in functie de cazul  fiecarui pacient.

Un aspect important pe care nu trebuie sa il uitam atunci cand pasim intr-o clinica stomatologica este faptul ca nu trebuie sa beneficiem doar de doctori instruiti dupa inalte standarde, dar si de o atmosfera speciala, astfel incat sa putem reveni in acea clinica fara sa griji.
Logged