FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Magazinul Libris sarbatoreste 7 ani de activitate pe piata online  (Read 467 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Cea mai mare librarie online din Romania, Libris .ro implineste pe data de 20 mai 2016 7 ani de activitate pe piata de specialitate si sarbatoreste cu mii de cadouri pentru clientii din acea zi.

Munca, dedicatia si entuziasmul au reprezentat motorul care a propulsat aceasta initiativa de la stadiul de proiect la cea mai mare librarie online din tara.

Ce au insemnat 7 ani pentru Libris.ro
7 ani de Libris au insemnat:
5 milioane de carti vandute;
1.300.000 de comenzi;
peste 10.700.000 de vizitatori unici.

"Sapte ani de Libris.ro inseamna pentru noi sapte ani de munca, dedicare, entuizasm, creativitate si emotii, cu rezultate pe masura. Libris.ro se dezvolta continuu. Anul acesta, de pilda, vom aborda zone noi din educatie, cultura si dezvoltare personala" - Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Cadouri aniversare pentru ziua de 20 mai

Pentru a sarbatori aniversarea a 7 ani de activitate plini de succes, Libris a pregatit cadouri speciale pentru toate comenzile plasate in ziua de 20 mai.

La data aniversara, comenzile plasate incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii vor primi garantat un cadou special. In acest scop, au fost pregatite peste 7000 de cadouri ale caror valoare cumulata atinge suma de 80.000 de lei.

Tot cu aceasta ocazie, peste 90.000 de produse vor beneficia de reduceri considerabile.

Se estimeaza ca, cu ocazia aniversarii Libris, comenzile vor creste de pana la 6-7 ori fata de campaniile cu care librararia online a obisnuit deja clientii fideli.

Pentru cei mici se pot alege noile titluri din literatura pentru copii sau noile jocuri educative, fara sa uitam sa amintim de o gama larga de carti motivationale pentru cei mari.

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged