FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Hervis Sports & Fashion devine Partener Tehnic al Special Olympics România  (Read 301 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Hervis Sports & Fashion, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail de articole sportive din Europa, devine Partener Tehnic al Special Olympics România, pe o perioadă inițială de doi ani. În calitate de Partener Tehnic, Hervis Sports & Fashion va asigura echipamentul sportiv necesar desfășurării compețiilor Special Olympics România la nivel național.

Pe lângă Jocurile Naționale Special Olympics România – cea mai mare competiție sportivă anuală pentru tineri cu dizabilități intelectuale din țară – Special Olympics România organizează aproximativ 100 de evenimente anual, la nivel local, regional și național. Acestea înseamnă, pe lângă tricourile care reprezintă uniforma de concurs, echipament sportiv care asigură buna desfășurare a competițiilor și care este, ulterior, folosit de organizațiile non-guvernamentale cu care lucrează Special Olympics România, cu scopul de a continua pregătirea sportivă a tinerilor cu dizabilități. Acest echipament (tricouri tehnice, mingi de fotbal, seturi de badminton, seturi de tenis de masă, etc.) este pus, de astăzi, la dispoziția sportivilor cu nevoi speciale cu ajutorul Hervis Sports & Fashion. Parteneriatul a fost anunțat în cadrul Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor Naționale Special Olympics România, care au avut loc la Arad, în perioada 27-29 mai.

„Suntem onorati ca putem sustine cauza Special Olympics, ca putem ajuta si incuraja sportivii cu nevoi speciale. Ne dorim ca sustinerea noastra sa ii aduca mai aproape de atingerea scopurilor. „ Cătălin Pozdarie, General Manager Hervis Sports & Fashion România.

„În opinia mea, Special Olympics România are una dintre cele mai frumoase misiuni: să facă sport cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale din România. Scopul nostru este de a îmbunătăți starea de sănătate a sportivilor cu nevoi speciale și de a-i ajuta să ducă o viață independentă. Ne bucurăm de fiecare dată când întâlnim un partener care împărtășește aceleași valori și care, mai ales, vede dincolo de abilitatea standard din sport – performanța. Suntem onorați că Hervis Sports & Fashion este un astfel de partener care a ales să intre pe teren alături de noi ”, declară Cristian Ispas, Director Național Special Olympics România.

Hervis Sports & Fashion România

Hervis este unul dintre marii susținători ai sportului in Europa, fiind partener în organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști, în țările in care activează. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar câteva nume sonore ale evenimentelor sportive cu tradiție in Europa și pe care Hervis le-a susținut de-a lungul timpului. Produsele aparținând a peste 40 de branduri internaționale si marca proprie, sunt oferite în rețeaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activităților zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.). Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

Special Olympics România


Fundaţia Special Olympics din România a fost înfiinţată în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mişcării sportive internaţionale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au șansa de a deveni membri activi ai familiei şi ai comunităţii din care fac parte.
Logged