FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Hipermarketurile Carrefour susțin stilul de viață sănătos alături de LIDAS  (Read 398 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Recompensând eforturile de sustenabilitate pe mediu și susținând în același timp un stil de viață sănatos, în perioada 7-15 aprilie, Carrefour oferă clienților săi grisinele BenneFit, produse de furnizorul român LIDAS – marele câștigător al competiției ”Provocarea furnizorilor-împreună împotriva schimbărilor climatice”.

Prietenos atât cu mediul, cât și cu consumatorii, producătorul tulcean de panificație și patiserie a lansat două game de produse, sub conceptul de ”snack sănătos”, care conțin numai ingrediente naturale, fără aditivi artificiali adăugați, iar rețetele de fabricație sunt astfel concepute încât să susțină o dietă echilibrată.

Produsul de referință al LIDAS, BenneFit omega3 cu semințe de in, cucerește prin gustul savuros și prin conținutul bogat în fibre alimentare, vitamine, minerale, lipide nesaturate și acizi grași omega3. Toate aceste ingrediente sunt atent combinate, după o rețetă unică, folosind tehnologii de ultimă oră, foarte puțin invazive, care păstrează proprietățiile benefice chiar și după ambalare.

”Carrefour România susține adoptarea unui stil de viață cat mai echilibrat. De aceea, facem eforturi constante să promovăm produse care merită, produse care aduc valoare adăugată pe piața locală, produse sănătoase, românești. Ne bucurăm să vedem că aceste produse autohtone, realizate utilizand energie verde, se dovedesc a fi și unele dintre cele mai bine vândute în magazinele noastre.” spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing, Carrefour România.

”Oamenii încep să acorde o atenție sporită stilului de viață sănătos, schimbându-și obiceiurile de alimentație. Iar produsele noastre se aliniază perfect acestei tendințe în creștere, aducând un aport benefic în dieta oricui le consumă. Suntem cu atât mai mândri de produsele noastre cu cât constatăm că cererea pentru grisinele Lidas a depășit cu mult așteptările noastre inițiale, devenind o marcă preferată pentru consumatori,” menționează Aurora Predica, Director Comercial și Manager comunicare LIDAS.

Proiectul „Energie verde și sănătate pentru mediu” cu care Lidas a câștigat competiția lansată de Carrefour a constat în achiziționarea, amplasarea și punerea în funcțiune a mai multor echipamente de panificație și echipamente accesorii, special adaptate și integrate pentru a funcționa prietenos cu mediul: s-a investit în echipamente care produc, stochează și utilizează direct în propriile procese tehnologice energia solară, fotovoltaică.

Rezultatul direct al măsurilor luate în urma acestui proiect este reprezentat atât de reducerea numărului de deșeuri din ambalaje, cât și de scăderea cu 80% a utilizării energiei generate din combustibili fosili. Astfel, anual, va fi evitată eliberarea în atmosferă a circa 200 tone de CO2, 280 kg de dioxid de sulf, 220 kg de oxid de azot și 10 kg particule atmosferice (PM10), ceea ce înseamnă un pas mai departe înspre salvarea planetei.
Fii și tu fit cu BenneFit și susține alături de Carrefour și LIDAS un stil de viață sănătos, într-un mediu mai prietenos!

Sursa: comunicatedepresa.ro
Logged