FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: A2T.ro atrage atentia asupra utilitatii unui sistem de alarma pentru apartament  (Read 483 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Magazinul online A2T.ro comercializeaza sisteme performante de alarma si atrage atentia asupra importantei pe care aceste sisteme de securitate o au pentru siguranta caselor si apartamentelor.

Pentru ca in Romania, rata infractionalitatii este destul de ridicata, mai ales in cazul infractiunilor de jaf si de distrugere a bunurilor publice si private, tot ce pot face proprietarii de imobile este sa se protejeze prin sisteme de alarma profesionale, care pot tine la distanta toti potentialii infractori.
Un sistem de alarma complet poate parea ceva foarte complicat de instalat si cu un pret de achizitionare si mentenanta ridicat, insa reprezentantii magazinul online A2T.ro anunta ca preturile acestor componente ale unui sistem de supraveghere variaza si ca instalarea, daca este facut de profesionisti, va fi durabila si medie ca tarif. In afara de magazinul online cu ajutorul caruia isi comercializeaza produsele de specialitate din domeniul sistemelor de supraveghere, Atu Tech este si o firma de instalatii care poate asigura, oriunde in tara, proiecte complexe precum cele de instalare a sistemelor de alarma pentru apartamente si case.

De ce este necesar un sistem de alarma de la A2T.ro si cum va poate ajuta?

A2T.ro doreste sa le ofere tuturor clientilor sisteme de securitate avansate, precum sistemele de alarma, pentru a urma indeaproape motto-ul: „Paza buna trece primejdia rea!”. Necesitatea unui astfel de sistem de alarma pentru o locuinta nu trebuie ignorata din motive precum zona buna in care se afla sau motivata de vigilenta proprietarilor. Multe dintre jafuri se intampla chiar in zonele mult mai centrale ale oraselor mari, iar vigilenta nu poate, uneori, sa asigure securitatea completa. Asadar, sistemele de alarma de la Atu Tech sunt necesare datorita urmatorilor factori:

· Pot influenta modul in care este alertata politia sau serviciul de protectie care asigura securitatea imobilului. Infractorii au modalitati de infiltrare foarte silentioase, iar fara un sistem de alarma este posibil ca nimeni sa nu observe o activitate dubioasa

· Sistemele de alarma complete de la Atu Tech au senzori speciali, care pot declansa alarma foarte simplu, fiind utili nu doar in cazul unei infractiuni ci si al unui incendiu sau al unei inundatii

· Sistemele de alarma folosesc o tehnologie avansata pentru ca timpul de reactie de la senzor la declansarea sirenei sa fie minim si imposibil de oprit fara introducerea adecvata a codului de securitate

Alegerea unui sistem de alarma online – optiunea avantajoasa propusa de A2T.ro

Alegerea unui sistem de alarma online poate fi la indemana celor care isi doresc o alegere de calitate, facila si care poate fi pusa in practica de profesionisti. Acestea sunt propunerile magazinului online Atu Tech pentru clientii sai in aceasta perioada, in care promotiile pentru sistemele de alarma si diversele tipuri de tehnologie care li se aplica sunt avantaje incontestabile pentru securitatea casei sau apartamentului.

Firma de instalatii Atu Tech asigura nu doar livrarea produselor comandate din magazinul online, ci si instalarea sistemelor de supraveghere complexe la domiciliul celor care isi doresc sa fie protejati impotriva infractiunilor comise in orice oras din Romania. Pentru mai multe detalii si informatii despre sistemele de alarma de la Atu Tech, echipa acestei firme de instalatii poate fi contactata la numarul de telefon 0753 058 588 sau la adresa de email office@a2t.ro.
Logged