FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Protectie-marci.ro va ofera posibilitatea de a va monitoriza marca dvs.  (Read 291 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Protectie Marci va scapa de drumurile interminabile la OSIM si alte institutii care se ocupa cu reglemetarea aspectelor legate de marci si inregistrarea marcilor . Acestia se vor ocupa de toate actele si tot ce este necesar pentru ca marca dumneavoastra sa fie inregistrata si protejata conform normelor in vigoare.

Companiile care ofera servicii de protejarea marcilor inregistrate au aparut in urma modificarii Legii Marcilor din 10.05.2010. Prin aceasta lege s-au exclus examinarile autoritatilor asupra marcilor, lucru ce a facut ca OSIM sa se transforme intr-un depozit al marcilor. Toate aceste lucruri au dus si la disparitia oricarei urme de garantare a protectiei marcilor.

Insa un lucru bun s-a concretizat dupa aceste evenimente, si anume ca au luat nastere tot mai multe companii care vin in ajutorul antreprenorilor si le face afacerea sa mearga mai usor si mai sigur, asigurandu-le protectia marcilor inregistrate si monitorizarea acesteia.
Protectie-marci.ro va pune la dispozitie servicii complete care vin in ajutorul afacerii dumneavoastraProtectie Marci este o companie prezenta in domeniul online prin site-ul de prezentare al serviciilor lor Protectie-marci.ro. Ce ii face pe acestia diferiti de celelalte companii care ofera servicii de protectie a marcilor, sunt serviciile complete pe care le ofera clientilor. Acestea sunt:

• Servicii de monitorizare a marcilor inregistrate. Cu ajutorul acestor servicii veti fi informat in timp util daca un individ doreste sa inregistreze o marca asemanatoare cu a dumneavoastra, pentru ca mai apoi sa puteti incepe demersurile pentru a contesta decizia inregistrarii de la OSIM• Servicii de inregistrare la OSIM a marcii. Acestia va ofera suport si toate cele necesare pentru ca marca dumneavoastra sa fie inregistrata conform normelor in vigoare

• Inregistarea logo-ului si altor elemente vizuale. In cazul marcilor puternice sau daca va doriti ca toate elementele de identificare sa fie protejate, cei de la Protectie Marci va ajuta si cu inregistrarea acestora la OSIM pentru ca dumneavoastra sa fiti protejat in totalitate

Cum legislatia care face referire la inregistrarea si protejarea marcilor sufera schimbari destul de des, antreprenorilor le este tot mai greu sa urmareasca toate aceste schimbari ca sa poata tina cont de ele iar marca acestuia sa nu fie afectata.

Cei de la Protectie Marci sunt constienti de acest lucru si le ofera antreprenorilor servicii complete de protejare a marcii si elementelor de identificare a marcii la preturi avantajoase.

Trei principale motive pentru care sa ii alegi pe cei de la Protectie Marci:

Pe langa inregistrarea la OSIM a marcii, aceasta trebuie si protejata de eventualii antreprenori care doresc sa inregistreze alte marci cu nume similar sau cu elemente vizuale similare cu cele pe care le detineti. Pentru a intelege mai bine beneficiile de care puteti avea parte daca ii alegeti pe acestia, este nevoie de prezentarea a doar trei avantaje ce va vor convinge cu siguranta:

• Alegand serviciile acestora sunteti absolvit de riscul prin care marca dumneavoastra poate fi copiata• Veti atrage finantatori. Orice finantator va fi interesat sa investeasca intr-o marca de succes care se detine conform normelor in vigoare• Evitati pierderea indentitatii vizuale a companiei dumneavoastra. Alegeti pachetul complet de servicii de la Protectie Marci iar acestia va vor proteja atat marca cat si elementele vizuale ale acesteia

Tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati pe acestia la numarul de telefon 0730 25 30 30 sau la adresa de email office@protectie-marci.ro.

Logged