FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Nexus Electronics ofera gratuit institutiilor publice Enigma 365  (Read 367 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Sondajele arata ca foarte putini romani sunt in totalitate multumiti de felul in care sunt tratati in instituţiile publice si de atitudinea personalului. In general, cetatenii nu contesta competenta functionarilor, dar considera ca acestia lucreaza ineficient, sunt dezorganizati, iar atmosfera din sediul lor este apasatoare si neprietenoasa.

Cat timp se munceste de fapt in institutiile publice?

Chiar si companiile private au de suferit pentru ca unii angajati pierd mai bine de jumatate din programul zilnic cu activitati considerate neproductive pentru fisa postului lor. Risipirea timpului este inacceptabila in administratia publica, mai ales in cazul functionarilor care lucreaza cu publicul. O atitudine neprofesionista din partea lor pune sub semnul intrebarii credibilitatea intregii instituţii. Din pacate, se intampla deseori ca cei prinsi intr-o coada interminabila sa se intrebe daca persoana de la ghiseu lucreaza sau joaca Solitaire.

Modul de organizare al lucrului cu publicul este motivul principal de nemultumire al cetatenilor. Aici includem timpul de aşteptare la coada, timpul in care s-a rezolvat problema, explicatiile pe care le-au primit, amabilitatea funcţionarilor, dar si spaţiul prevazut pentru desfasurarea activitatii.

Solutia pentru masurarea eficientei in munca

Primul pas spre cresterea calitatii serviciului public si crearea unui corp de functionari publici profesionisti este observarea deficientelor in activitatea echipei. Ulterior, se impune o reorganizare a muncii, ce presupune redistribuirea corecta a sarcinilor de serviciu si impunerea unor standarde de eficienta, bazate pe datele colectate.

Enigma 365 este un software in cloud care ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerul la locul de munca.

Aplicatia inregistreaza in fiecare secunda ce pagini web sunt accesate de pe un terminal sau ce programe sunt utilizate. 

Nexus Electronics va oferi gratuit aceasta solutie institutiilor de stat, timp de un an.

Important: Enigma 365 nu inregistreaza date confidentiale! Nu este inregistrata activitatea pe tastatura si nu sunt facute screen shot-uri.

Implementarea aplicatiei Enigma 365 in institutiile publice va duce la cresterea randamentului de soluţionare a cererilor, avizelor, reclamaţiilor si petiţiilor, simplificarea procedurilor administrative, scurtarea termenelor de raspuns, economisirea unor importante resurse financiare si, nu in ultimul rand, va contribui la o evaluare corecta a performanţelor profesionale ale funcţionarilor publici.

Desigur, aplicatia poate fi testata gratuit de catre orice institutie publica sau companie. Cu ajutorul unui cont demo puteti vedea cum sa creati grupuri de angajati (pentru a urmari activitatea pe departamente), cum sa clasificati aplicatiile si paginile web in productive, neproductive sau neutre, cum sa blocati paginile pe care le considerati nepotrivite pentru locul de munca (de exemplu, Facebook); si sa vizualizati rapoarte de productivitate.

Logged