FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: ABC Data România devine distribuitor oficial ASUS!  (Read 501 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
ABC Data România devine distribuitor oficial ASUS!
« on: October 06, 2015, 07:19:08 PM »

ABC Data Distribuție, una dintre cele mai mari companii de distribuție IT din România, devine distribuitor oficial ASUS, cu începere din septembrie 2015.

ABC Data Distribuție, una dintre cele mai mari companii de distribuție IT din România, devine distribuitor oficial ASUS, cu începere din septembrie 2015.
Subsidiara română a Grupului ABC Data a încheiat un parteneriat de distribuție cu ASUS, lider global în industria de IT. Parteneriatul dintre ABC Data și

ASUS se axează pe distribuție de produse din gama de notebook-uri, tablete, desktop-uri și periferice.
Cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan, ASUS s-a dezvoltat enorm în ultimii ani. Inovația este cheia succesului - compania oferă produse în aproape toate sectoarele tehnologice, inclusiv componente PC, periferice, notebook-uri, tablete, servere și smartphone-uri.

„Devenim un jucător important pe piața locală de laptop-uri, desktop-uri și tablete, iar acest parteneriat strategic cu biroul local ASUS reprezintă cel mai mare pas înainte al anului 2015. Produsele ASUS sunt foarte bine adaptate nevoilor pieței și, totodată, aduc o serie de capacități tehnice superioare celor oferite de către alți producători internaționali. Punem la dispoziţia partenerilor noştri gama completă de laptop-uri, desktop-uri şi tablete ASUS, şi vom aloca resurse pentru a dezvolta segmentele de gaming şi periferice”, a declarat Management Board-ul ABC Data România prin Sergiu Lujanschi, Director General, şi Alexandru Gheorghiu, Director de Vânzări.
 
„Dorim ca produsele ASUS să fie disponibile unui număr cât mai mare de utilizatori, în cel mai scurt timp de la lansarea lor pe piață. Avem un portofoliu vast și vrem să le oferim clienților din România cât mai multe opțiuni în alegerea soluției potrivite. Prin parteneriatul cu ABC Data urmărim să fim
alături de toți colaboratorii noștri din lanțul de distribuție și să ne consolidăm cotele de piață, şi astfel asigurăm toate premisele depășirii obiectivelor de vânzări”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.
Logged