FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: “Meriti sa fii sanatos!”- deviza Naturiss.ro  (Read 508 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
“Meriti sa fii sanatos!”- deviza Naturiss.ro
« on: September 27, 2015, 10:16:41 AM »

Cine suntem?
Naturiss.ro a fost creat de o echipa de tineri profesionisti care si-au propus sa contribuie si ei la promovarea unui stil de viata sanatos, accesibil oricui, sub deviza “Meriti sa fii sanatos!

Ce va putem oferi?
Venim in sprijinul dumneavoastra, al celor care doresc sa isi mentina ”forma” si tineretea cat mai mult, intr-un mod armonios si natural, oferindu-va o gama variata de produse naturiste , pornind de la cosmeticele din venin de albine si miere de manuka, hiperglicemiantele naturale din gymnema sylvestre – “distrugatorul de zahar” si ajungand pana la energizantele naturiste din guarana – “ochiul junglei”. 

Naturiss.ro comercializeaza  remedii naturiste pentru ficat, rinichi, circulatie cerebrala, tonice cardiace, produse pentru stimularea imunitatii naturale a organismului, detoxifiante sau produse care va ajuta sa scapati de kilogramele in plus intr-un mod natural si fara efecte secundare.
Chiar starile de depresie cronica datorate strsului cotidian prelungit pot fi tratate cu ajutorul produselor naturiste atent selectate. Mai mult, incercam sa obtinem oferte cat mai avantajoase si diferite discounturi pentru clientii nostri fideli si chiar sa renegociem cu producatorii in cazuri mai speciale. Pentru tratamentele mai costisitoare, care necesita perioade mai lungi de administrare, sau pur si simplu pentru persoanele care nu isi pot permite momentan vreun produs, dar si-l doresc, oferim variante convenabile de plata. Si de ce nu, posibilitatea de a-l obtine in urma unor concursuri cu premii atractive..
 
Ce garantie au aceste produse?
Tot ce va oferim reprezinta produse naturiste certificate de organisme nationale si internationale. Producatorii au fost atent selectionati de echipa noastra si sunt firme cu deosebita traditie atat din tara noastra, cum ar fi Daciaplant, Pharmadacica, Herbagetica, Bionatura, cat si firme de prestigiu internationale: DVR Pharm,  Solgar, Secom, Bielenda, etc.
Logged