FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Videofonul digital Dual WiFi Motorola: lansat in Romania!  (Read 660 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Videofonul digital Dual WiFi Motorola: lansat in Romania!
« on: September 03, 2015, 02:11:59 PM »

Cel mai aşteptat sistem de supraveghere Videofon digital Wi-Fi MBP853 Connect Motorola” este disponibil acum şi pe piaţa din România. Beneficiază şi tu de ultra-performantul sistem de supraveghere DUAL, care te ajută să afli în orice moment ce face copilul tău, chiar daca eşti la birou sau te afli departe de.

Cel mai aşteptat model din grupa de videofoane pentru bebelusi, Videofonul digital  Wi-Fi MBP853 Connect Motorola” este disponibil acum şi pe piaţa din România. Beneficiază şi tu de cel mai performant sistem de supraveghere DUAL, care te ajută să afli în orice moment ce face copilul tău, chiar daca eşti la birou sau eşti plecat din ţară.

Acum îl poţi monitoriza pe cel mic simultan prin intermediul unităţii parentale tip display, de pe smartphone, tabletă sau chiar computer, atât tu cât şi persoanele care au acces la acest sistem.Tot ce trebuie să faci este să instalezi gratuit aplicaţia specială Hubble pe dispozitiv, astfel vei putea controla funcţia de rotire, zoom şi vei putea verifica temperatura din cameră.

Cu ajutorul celui mai nou videofon pentru bebelusil Motorola MBP853 Connect poţi supraveghea audio si video copilul inclusiv în timpul nopţii prin infraroşu.

MBP853 are un un microfon cu înaltă sensibilitate care captează şi transmite cu acurateţe orice sunet din camera copilului. Sistemul de comunicare audio bi-direcţional, tip walkie-talkie permite comunicarea între unitatea copilului şi unitatea parentală (fie cea de acasă, de la nivelul display-ului), cât şi cea mobilă (când folosim display-ul dispozitivului).

Camera WiFi HD te avertizează imediat ce detectează orice mişcare în camera copilului (putând fi folosit şi ca sistem de supraveghere a locuinţei atunci când vă aflaţi în concediu) Imaginile captate pot fi înregistrate pe memoria smartphone-ului, tabletei sau laptopului, iar cel mai important lucru este că toate înregistrările pot fi văzute doar de membrii familiei cărora le dai acces.

Gama completă de interfoane şi videofoane bebeluşi de la Motorola vă aşteaptă pe www.erfi.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.
Logged