FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: www.turbina-reparata.ro : lideri pe piata de reparatii turbine  (Read 1109 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
www.turbina-reparata.ro : lideri pe piata de reparatii turbine
« on: September 03, 2015, 02:50:17 PM »

Turbina uzata duce la pierderea de ulei soldata cu fum alb/gri pe evacuare si/sau motor cu pierdere mare de cuplu/putere. Pe scurt, turbina uzata reduce puterea motorului. Daca vrei ca sitemul turbo al masinii sa ofere aceleasi performante, Turbina Reparata are alternative: reparatii turbine, inclusiv, turbine noi.

Accesand www.turbina-reparata.ro ai accesul la tot ceea ce te intereseaza in materie de turbine. Ca service autorizat si centru de reparatii turbine Bucuresti, Turbina Reparata se angajeaza sa ofere cele mai bune produse, serviciile de reparatii fiind efectuate doar cu piese originale Garrett.

Dispunem de toata tehnologia necesara executarii unor servicii impecabile, mentinute la preturi competitive. Lucram doar cu echipamente inovatoare, astfel ca putem garanta reparatii turbine de cea mai buna calitate. Poti apela la serviciile noastre indiferent ca ai nevoie de reconditionari turbosuflante, turbine auto noi ori hibrizi turbo pentru tuning.

Turbinele reparate sunt livrate in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat.

De ce sa investesti in piese auto noi cand le poti repara la pret foarte bun? Turbina Reparata se ocupa de performanta motorului tau, asigurand reparatii turbine la cele mai inalte standarde!

Reparatii turbine-Aceeasi performanta, insa cu economii majore. In beneficiul masinii tale!

Sa recunoastem: nu toata lumea se pricepe la partea tehnica a masinii. O turbina, de exemplu, este privita ca fiind o simpla piesa din componenta masinii. Nimic mai fals! Turbina reprezinta una dintre cele mai importante piese ale masinii, de calitatea ei depinzand puterea motorului si performanta masinii, per ansamblu.

Turbina, pe intelesul tuturor

O turbina este o masina de forta care transforma energia primara a unui fluid, in energie mecanica obtinuta la cupla, prin intermediul unui rotor prevazut cu palete.

Turbina auto functioneaza la fel ca o pompa de aer. Gazele de esapament care sunt eliminate din motor pun in miscare eleroanele turbinei care trag aer in cilindrii motorului, fapt ce aduce cu sine o crestere a puterii motorului cu aproximativ 20 de cai.

Turbina auto confera o putere mai mare motorului, o accelerare mai rapida, cuplu motor mai mare, un consum de combustibil scazut si reduce emisiile poluante.

Turbina uzata, efecte

Atunci cand masina nu mai trage, scoate fum, pierde ulei sau nu mai merge cum trebuie, turbina defecta poate fi cauza. Turbinele se impart in doua grupe, si anume: cu geometrie fixa si variabila.  Blocarea geometriei poate determina o cadere de putere a motorului la unele turatii. In astfel de cazuri se recomanda serviciile de reparatii turbine.

Reparatii turbine, doar prin Turbina Reparata si www.turbina-reparata.ro

Atunci cand masina nu mai ofera randamentul dorit, problema poate sa vina de la sistemul turbo. O turbina uzata poate fi reconditionata intr-o maniera impecabila.

Avantaje reparatii turbine

- pret mult mai redus fata de cumpararea unei turbine noi

- toate piesele uzate ale turbinei sunt inlocuite cu altele noi

- timp de executie redus

- perioada de garantie

Iti oferim accesul la servicii de reparatii termosuflante pentru toate marcile de turbine existente pe piata.

Pentru reparatii turbina si informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre, acceseaza www.turbina-reparata.ro.
Logged