FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Service generatoare și compresoare la cel mai înalt grad de profesionalism  (Read 565 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile

Compania Metatools, cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, oferă servicii de punere în funcțiune, reparații, intervenții de urgență și pachete de mentenanță pentru o gamă vastă de echipamente industriale, prin intermediul departamentului de service mobil.

Pentru utilajele ce nu se pot transporta (generatoare de curent electric, compresoare), reparațiile se realizează la sediul beneficiarului. În acest caz, echipele de service mobil intervin rapid şi eficient, fie că este vorba de şantiere, locuințe, clădiri de birouri sau exploatări petroliere, iar autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile. Întrucât echipele de service participă activ la stagii de pregătire profesională și training-uri, clienții pot fi siguri că echipamentele beneficiază de o expertiză specializată, la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Pe pagina web a companiei, la secțiunea Proiecte, clienții pot găsi câteva dintre lucrările executate, serviciile prestate și produsele livrate. Tot aici veți putea vedea care au fost soluțiile identificate de tehnicienii și inginerii Metatools pentru soluționarea provocărilor întâmpinate.

Care sunt beneficiile accesării service-ului mobil Metatools?

- Echipe dedicate ce intervin rapid la sediul beneficiarului;

- Stoc permanent de piese de schimb și consumabile - utilizarea de piese și consumabile originale;

- Se asigură training cu personalul utilizator;

- Personal tehnic instruit pentru rezolvarea celor mai complexe probleme tehnice;

- Accent pe mentenanța preventivă - diagnosticări și verificări din timp ale echipamentelor;

- Intervenții la sediul clientului, pe întreg teritoriul României:clădiri de birouri, instituții, sonde de foraj petrolier, șantiere, spații comerciale etc.

Despre METATOOLS SRL

Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene. Metatools Ploiești este importator și distribuitor pentru o gamă vastă de branduri internaționale, printre care: Black&Decker, DeWalt, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Nilfisk, Rems, Ridgid – parte a grupului american Emerson, Ruko, Sata (Apex Tool Group), Stanley etc.
Logged