FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Uber lanseaza serviciul uberFAMILY in Bucuresti  (Read 575 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Uber lanseaza serviciul uberFAMILY in Bucuresti
« on: August 21, 2015, 12:43:08 PM »

Uber lansează serviciul uberFAMILY în București, prin care pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii care au între 9 și 18 kg. Printr-o simplă apăsare de buton poți comanda o mașină care te va duce în siguranță la destinație împreună cu copilul tău.

uberFAMILY: pentru părinți în mișcare

Joi, 20 august, București - Uber lansează serviciul uberFAMILY în București, prin care pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii care au între 9 și 18 kg.

uberFAMILY schimbă modul în care te deplasezi prin oraș

Uber oferă o nouă alternativă sigură și convenabilă de transport prin lansarea serviciului uberFAMILY cu scaun pentru copil. Transportul copiilor prin oraș este dificil pentru multe persoane  și foarte mulți părinți se bazează pe mașina personală pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici.

Cum funcționează?

- Deschide aplicația Uber

- Apasă pe butonul “Scaun pentru copil”

- Comandă o mașină uberFAMILY dotată cu scaun pentru copii între 9 și 18 kg

- Mergi cu copilul tău în siguranță în scaun - toți șoferii știu cum să instaleze corect scaunele puse la dispoziție pasagerilor, însă este responsabilitatea pasagerului adult care călătorește cu copilul să așeze copilul în scaun, să îi pună centura de siguranță a scaunului și să se asigure că scaunul este instalat corect.

Mai multe informații despre siguranța copiilor în mașină sunt disponibile pe urbankid.ro, site de parenting pozitiv. Avem și o surpriză pentru micii pasageri - pentru ca fiecare călătorie cu Uber să fie cât mai plăcută, mașinile cu scaun pentru copil sunt dotate cu cărți pentru cei mici de la Editura Litera Mică.

Nu ai cont Uber? Doar în acest weekend, 20-23 august 2015, poți încerca uberFAMILY gratuit! Primele 2 curse sunt gratuite în limita a 20 RON, dacă îți faci cont Uber și introduci codul uberdefamilie. Promoție disponibilă doar pentru uberFAMILY.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: ceepress@uber.com sau bucuresti@uber.com

Despre Uber:

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015 serviciile Uber sunt accesibile şi în Romania, în oraşul Bucureşti.
Logged