FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Computaris anunta noi proiecte si parteneriate in prima jumatate a anului 2015  (Read 872 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile

Computaris International Ltd., companie specializata in solutii, consultanta si dezvoltare de software pentru industria de telecomunicatii, a anuntat lansarea unor noi proiecte pe piete cheie din Asia si Statele Unite si extinderea colaborarilor cu parteneri strategici, in prima jumatate a anului 2015. In aceeasi perioada, compania s-a orientat spre dezvoltarea portofoliului de solutii, consolidarea pozitiei pe piata europeana si largirea echipelor locale.

Anul 2015 a inceput cu un proiect strategic pentru un important ISV de telecomunicatii. Proiectul ajuta operatorul telecom sa rezolve sesizarile clientilor privind profilele de roaming si va permite simularea diferitelor scenarii de roaming pentru abonati, fara ca acestia sa se afle in locatii de roaming. De asemenea, au fost dezvoltate proiecte de amploare pentru doua companii multinationale ce furnizeaza servicii si tehnologie de telecomunicatii in Statele Unite, iar un alt proiect a fost livrat cu succes si va trece curand in productie pentru un operator telecom din Asia. In Europa de Est, Computaris a finalizat un proiect SS7 firewall, aflat acum in faza de mentenanta, si a extins cooperarea cu un important operator mobil cu prezenta in intreaga Europa.

Concomitent cu lansarea noilor poiecte, in prima jumatate a lui 2015, compania s-a concentrat pe dezvoltarea solutiilor proprii; printre acestea, o solutie inovatoare pentru auditul configurarii elementelor de retea, ce permite operatorilor sa renunte la anumite fluxuri manuale cum ar fi optimizarea si planificarea configurarilor.

In baza acordurilor OEM (Original Equipment Manufacturer) incheiate cu SAP si Oracle, solutia Computaris de Convergent Charging utilizeaza componente de cea mai inalta performanta. De asemenea, a fost lansata o noua versiune a solutiei MVNE/MVNO in a White Box, imbunatatita cu noi servicii si capabilitati.

Cooperarea stransa cu SAP a avansat in directia eforturilor comune de promovare a solutiei SAP Hybris Billing, precum si in parteneriate pentru implementarea de proiecte in care SAP si Computaris contribuie cu tehnologie software, respectiv servicii profesionale.

Totodata, relatia cu un important operator telecom din Romania, parte a unui grup international, s-a consolidat intr-un parteneriat pe termen lung pentru furnizarea de servicii de consultanta si integrare.

Pentru a sustine aceasta dezvoltare, in prima jumatate a anului, Computaris si-a extins echipele locale. Compania are in plan sa creasca numarul de angajati prin recrutarea de arhitecti de sistem si ingineri software seniori, dar si juniori, pentru centrele sale tehnice din Europa Centrala si de Est, India, Asia si Statele Unite.

“Pentru Computaris International Ltd, prima jumatate a anului 2015 a fost o perioada de crestere semnificativa, care continua evolutia ascendenta a companiei din anul trecut. Rezultatele inregistrate pana acum confirma planurile noastre de crestere a cifrei de afaceri pana la sfarsitul acestui an”, a declarat Raluca Rusu, CEO Computaris International.
Logged