FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Nou la Ideaplaza: Aceleasi imagini de pe tricouri personalizate acum si pe maieu  (Read 444 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile

Incepand din acesta luna magazinul online Ideaplaza.ro va pune la dispozitie pe langa tricourile si hanoracele personalizate posibilitatea de a alege o noua tinuta vestimentara si anume: maieurile. Se pot alege aceleasi modele haiose si colorate si pentru aceste maieuri personalizate, care sunt atat pentru barbati cat si pentru femei.

Vara este anotimpul in care toata lumea poarta tricouri si maieuri. Indiferent ca esti barbat sau femeie, iti doresti sa ai in garderoba ta si lucruri originale, personalizate si diferite fata de cei din jurul tau.

Incepand din acesta luna, magazinul online Ideaplaza pune la dispozitia clientilor sai o noua optiune in randul tinutelor vestimentare: meieuri personalizate. Decizia de a introduce acesta noua tinuta vestimentara s-a facut datorita unui numar mare de cereri ale clientilor Ideaplaza. Tricourile personalizate sunt foarte apreciate de clientii nostrii dar multi din ei au dorit sa mai ai macar inca un element vestimentar pe care sa il poata personaliza in acesta vara si nu numai.

Daca pana acuma aveai posibilitatea sa personalizezi doar tricouri si hanorace, de acum inainte ai posibilitatea sa alegi cu ce model sa iti personalizezi un maieu. Ca si la tricouri sau hanorace, poti sa alegi daca maieul pe care doresti sa il personalizezi sa fie de barbat sau de femeie. In momentul de fata sunt 5 culori de maieuri (atat pentru femei cat si pentru barbati) din care poti sa alegi.

Pentru a putea alege cat mai repede sa iti personalizezi un meieu, trebuie prima data sa iti alegi un model din cadrul sectiunii de tricouri personalizate. Dupa ce ai ales modelul de design dorit, trebuie sa alegi pe ce tinuta vestimentara doresti sa imprimam acest model: tricou, maieu sau hanorac. In continuare trebuie sa selectezi marimea (S, M, L, XL sau XXL) dupa ce te-ai uitat si in tabelul din sectiune de "Informatii marimi" (mai ales daca este prima data cand faci o comanda din magazinul online Ideaplaza). Mai jos trebuie sa alegi o culoare pentru noul tau obiect vestimentar cai si culoarea cu care se va imprima textul de pe design (doar la tricourile care au acesta optiune). Culoarea nou aleasa se va schimba instantaneu asa incat sa poti vizualiza repede cum va arata designul ales de tine pentru obiectul vestimentar dorit.

In momentul de fata sunt peste 650 de modele de design diferite din care se poate alege. Atat tricourile cat si maieurile sunt confectionate 100% din bumbac asa ca poti sa stai linistit din punct de vedere a calitatii materialelor utilizate.
Logged