FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Lucrările la Centrul de Afaceri din Năvodari înregistrează un progres de 35%  (Read 418 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile

În luna septembrie 2012, Primăria Orașului Năvodari, în calitate de beneficiar, a demarat implementarea proiectului „Construire Centru de Afaceri Năvodari”. Durata de implementare a proiectului este de 30 luni, iar valoarea totală a acestuia se ridică la 28.965.213,01 lei, din care 10.854.886,85 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă.

Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 4-„Sprijinirea mediului de afaceri regional și local”, DMI 4.1-„Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională și locală”, contractul de finanţare fiind încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management, şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

În luna iunie 2014, s-a semnat contractul de execuție lucrări cu societatea SCIM SA, care a preluat amplasamentul proiectului și după emiterea Ordinului de începere a lucrărilor au fost demarate excavațiile pe amplasament. La ora actuală, lucrările pentru realizarea construcției sunt în plină desfășurare, având un progres fizic de 35,%.

În urma realizării acestui ambițios proiect cu finanțare europeană, Primăria Orașului Năvodari va contribui la susținerea relevantă a IMM-urilor ca factori de creștere și vectori de dezvoltare a activităților economice moderne, flexibile și adapatabile, cu valoare adăugată ridicată; furnizarea de servicii de suport pentru mediul de afaceri adaptate nevoilor și exigențelor acestora și sprijinirea dezvoltării economice durabile și echilibrate, locale, potrivit nevoilor și resurselor locale specifice.
Logged