FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Aegon România a încheiat un parteneriat de bancassurance cu Idea::Bank  (Read 592 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Aegon România anunță lansarea parteneriatului cu cea mai nouă bancă din România, Idea::Bank, odată cu lansarea produsului de asigurare Idea::safe, oferit de către Aegon clienților băncii care contractează credite de nevoi personale.

“Echipa Aegon își confirmă încă o dată know-how-ul și experiența în asigurări de viață prin semnarea unui parteneriat nou de bancassurance. Ne mândrim să începem această colaborare alături de Idea::Bank, o bancă modernă, nouă pe piața din România. Suntem încrezători că vom extinde în curând portofoliul de produse astfel încât să oferim clienților o gamă cât mai largă de produse care să răspundă nevoilor lor”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România. 

„Creditul de consum, Idea::selfie, cu un singur document și în suma de până la 90.000 lei reprezintă povestea de succes a lansării Idea::Bank în România. Și nu vrem ca aceasta să se oprească aici, de aceea vom atașa acestui produs opțiunea de asigurare prin Idea::safe, oferit în parteneriat cu Aegon, protejând clientul și familia acestuia pentru posibile evenimente nefericite din viitor. Idea::selfie îți păstrează simplitatea, transparența și dobânda competitivă, cu un DAE pornind de la 8.86%, și aduce în plus clientului liniștea unui viitor protejat pentru familia sa.” a declarat Alin Fodoroiu – Director de Dezvoltare Produse, Idea::Bank.

Idea::safe, asigurarea de viață oferită de Aegon oferă protecția necesară clienților în cazul apariției unor evenimente nedorite, produse pe durata derulării creditului, acoperind riscurile de deces și invaliditate totală din accident sau îmbolnăvire.  Sunt eligibile pentru asigurare persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani.
Logged