FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Ce câștigă piața de logistică prin extinderea către Est  (Read 584 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Reprezentanții BursaTransport / 123Cargo (brandul cu care BursaTransport operează pe piața internațională) anunță participarea în cadrul Conferinței Tranzit, ce va fi organizată pe 11 si 12 iunie la Hotelul Unirea din Iași.

Evenimentul va include și o expoziție de camioane și semiremorci – găzduită în Piața Unirii, iar ca și program de discuții, conferința își propune să abordeze o varietate de teme de interes pentru jucătorii din piața de logistică. Una din cele mai importante privește modul cum vor fi afectați transportatorii est-europeni în perspectiva schimbării din 2018 a regulilor de transport internaționale (inclusiv regulamentul privind cabotajul si legislatia muncii din UE). De asemenea, evenimentul va dezvolta subiecte de interes local - oportunitățile de investiții oferite de regiunea Moldovei, controlul la frontiera estică, tranzacțiile cu Republica Moldova, situația în Rusia și Ucraina.

În acest context regional, BursaTransport va prezenta dezvoltarea rutelor către Est – un nou beneficiu pe care îl asigură utilizatorilor săi prin parteneriatul cu bursa lituaniană Cargo.lt.

Acordul prevede cumularea de mărfuri postate între BursaTransport/123cargo,Teleroute (partenerul său tradițional pe Europa de Vest) și Cargo.LT, stimulând astfel o extindere subtanțială a ofertei de mărfuri și a soluțiilor de transport pe tot cuprinsul Europei (inclusiv Rusia, Ucraina și Statele Baltice).

Parteneriatul celor 3 burse (unicul în Europa - de această anvergură) asigură un mediu de siguranță, în care măsurile de diminuare a posibilitatilor de fraudă au fost uniformizate, oferind abonaților posibilitatea de a-și verifica interlocutorii în listele de membri ale celorlalte burse față de cea în care sunt înscriși.

Securitatea utilizatorilor este principalul obiectiv al BursaTransport/123cargo. În acest sens, compania a inițiat proiectul ‘Centura de Siguranță’  ce își propune să atragă atenția asupra riscurilor ce țin de utilizarea unei burse de transport și să ofere soluții concrete de diminunare a lor. În cadrul Conferinței Tranzit de la Iași va avea loc prezentarea primelor studii de caz ce urmează să fie incluse în ghidul  ‘Centura de Siguranță’ .

 

Unul din cele mai stabile branduri românești, cu o poziție constantă de leader, de la fondare (în 2001) până în prezent, BursaTransport se află în plină expansiune regională prin brandul 123Cargo, politica sa bazându-se pe un control foarte riguros al măsurilor de securitate pentru utilizatori. Acestea sunt implementate atât la nivelul platformei online, cât și prin suportul pe care îl oferă constant abonaților, sub formă de recomandări care să-i protejeze de riscuri.

Iar rezultatele sunt vizibile în cifre: în 2014 BursaTransport/123Cargo a raportat un procent de 87,92% plăți de transport soluționate prin intermediul aplicației și 99,9997%  privind siguranța mărfurilor (doar 11 mărfuri furate din 3 863 907 postate).
Logged