FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Adu linistea si bucuria in viata ta!  (Read 548 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Adu linistea si bucuria in viata ta!
« on: May 30, 2015, 09:42:49 PM »

Stresul este in general principala cauza a esecului, atat in viata personala cat si in cea profesionala. Stiai ca spatiul in care locuiesti sau in care muncesti iti poate influenta performantele? Infrumuseteaza orice spatiu cu decoratiuni interioare care iti fac placere si bucura-te in orice clipa de spatiul in care iti desfasori activitatea sau in care locuiesti

Decoratiuni interioare care ajuta la eliminarea stersului

Decoratiuni interioare pentru birou

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ramani fara inspiratie sau sa te plictisesti in locul in care muncesti zilnic 8 ore? Incearca cateva trucuri care iti va schimba radical starea de spirit. Aseaza langa tine, pe birou decoratiuni interioare care sa iti faca placere.  Plantele, florile s-ar putea sa-ti aduca mai multa energie si spor. Bucura-te de frumusetea plantelor asezate in ghivece de flori sau vaze de flori potrivite. Pentru zilele stresante, iti recomandam aromaterapia. O lampa de aromaterapie si cateva arome vor face minuni.

Incearca sa aduci ceva nou in spatiu tau, ori de cate ori simti ca acesta nu-ti mai aduce placere, liniste si relaxare.

Decoratiuni interioare pentru casa

Casa este locul in care te intorci tot timpul cu bucurie si in care iti petreci cel mai mult timp liber alaturi de cei dragi. Accesorizeaz-o cu decoratiuni interioare care sa te reprezinte si care rezoneaza cu personalitatea ta. Acest lucru iti va aduce un plus de satisfactie si voie buna.  Cele mai obisnuite decoratiuni interioare folosite pentru infrumusetearea spatiului personal raman tot ghivecele si vazele pentru flori si plante. Daca vrei sa imbini utilul cu placutul, foloseste o fructiera deosebita pe post de decoratiune. Bineinteles ca fructele nu trebuie sa lipseasca din ea. J

Satisfactia va fi si mai mare atat pentru tine cat si pentru invitatii tai daca vei folosi vase speciale atunci cand servesti diverse gustari.

Dupa ziele ocupate si stresante, un ceai relaxant va face minuni. Serveste-l intr-un set de ceai doar al tau, care sa-ti faca placere si efectul va fi dublat.

Cateva obiecte de decor care sa-ti creeze o stare de bine iti sunt cu siguranta de folos si te vor ajuta foarte mult in zielele dificile. Ia-ti cateva lucruri care iti plac si admira-le ori de cate ori ai ocazia.

In magazinul Deco Ideea gasesti decoratiuni interioare care te vor inspira si iti vor aduce o mare bucurie vizuala.
Logged