FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Premiu EURO-FEREASTRA pentru producătorul de top Barrier  (Read 528 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Premiu EURO-FEREASTRA pentru producătorul de top Barrier
« on: May 29, 2015, 08:52:52 PM »

În cadrul Conferinței Internaționale despre Sisteme de Tâmplărie Termoizolantă și Fațade Cortină - EURO-FEREASTRA, ediția a VII-a, care anul acesta s-a desfășurat sub deviza Tâmplărie și fațade moderne în România, Barrier și-a adjudecat premiul secțiunii Top Producători. Nivelul tehnologic, calitatea materialelor folosite și profesionalismul echipei Barrier au ajutat la atingerea performanței la care se află în acest moment compania. Această performanță fiind recunoscută încă odată prin acest premiu, oferit de specialiștii domeniului.

Investim permanent în dezvoltarea personalului, cât și în calitatea fluxului de producție. Ne bucurăm că aceste evenimente ne oferă șansa de a ne fi recunoscută munca asiduă și devotamentul pe care le oferim acestui domeniu”, a declarat în urma festivității de premiere de luni, dl. Gabriel Miron, Directorul de Marketing al firmei Barrier.

Evenimentul ce a reunit peste 360 de specialiști ai domeniului, precum și gala de premiere a avut loc la în sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – București. Premiile Euro-Fereastra sunt acordate în fiecare an pentru a marca recunoașterea excelenței în afaceri a companiilor din domeniul tâmplăriei termoizolante și fațadelor cortină. Evaluarea și clasificarea firmelor premiate este efectuată de membrii redacției Fereastra, entitate independentă ce prelucrează informații din domeniul tâmplăriei. În cadrul evenimentului au fost acordate 30 de trofee și 51 de premii pentru promovarea soluțiilor de inovatoare în domeniul în care aceste companii activează.
Logged