FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Surpriza neplacuta: marele meci s-a aminat!  (Read 835 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Surpriza neplacuta: marele meci s-a aminat!
« on: May 16, 2015, 06:07:11 AM »

Intilnirea dintre deja renumitul nostru luptator de K1 Catalin Morosanu si legendarul Badr Hari era initial programata pentru data de 15 mai anul curent, dupa cum vedeti mai jos:

insa din motive mai mult sau mai putin obscure, Hari a aminat aceasta data, prelungind-o pina in octombrie. Speculatiile si birfele sustin ca Hari nu se simte in acest moment in plina forma, mai ales ca e din nou proaspat iesit de la inchisoare.

Morosanu a fost dezamagit si furios de aceasta decizie, dupa cum vedeti in clipul de mai jos:Ca si o parere personala, sint oarecum sceptic in privinta deznodamintului luptei dintre cei doi, in sensul ca celebritatea supervedetei Badr Hari provine nu doar din grandiosul numar de peste 90 de KO-uri date adversarilor, cifra cu adevarat impresionanta in palmaresul oricarui luptator K1, cit si din infamia ce ii insoteste numele, dindu-i asadar si un prost renume: arestari multiple pentru violenta din afara ringului, brutalitati ce s-au soldat cu spitalizarea si mutilarea celor cu care Badr a avut ceva (probabil personal) de impartit, consum si detinere de mari cantitati de droguri, nemaivorbind de sanctionarile repetate in circuitul K1, din care a si fost descalificat la un moment dat pentru incalcarea grosolana a regulilor luptei: lovirea fara mila sau remuscari a adversarilor cind acestia erau deja cazuti la podea - cazurile Remy Bonjasky si Hesdy Gerges. Deci ma cam tem ca exploziile de furie ale marelui campionului marocan s-ar putea repeta si in cazul luptei cu Catalin. Acesta din urma insa nu a fost niciodata sanctionat de nimeni, nici in ring, nici in afara lui, indiferent cite apelative nepoliticoase a primit de-a lungul vremii din cauza faptului ca nu are (conform detractorilor sai) o tehnica prea bine pusa la punct, ci mai degraba forta, dinamism si un curaj rar intilnit. Chiar din contra, a donat citeva zeci de mii de Euro unei femei sarmane dintr-un sat pentru a-i face ei si fiicei sale viata mai usoara.

In orice caz, asteptam luna octombrie cu interes!
« Last Edit: May 16, 2015, 06:39:39 AM by Jonathan Blackheart »
Logged