FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: ADMA start-up românesc în domeniul tehnologiei educaţionale prezent la Collision  (Read 550 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Start-up-ul românesc ADMA™ produs de Edu Apps a fost selectat să participe la Collision 2015, una dintre cele mai importante conferințe din domeniul IT din lume, descrisă de New York Times ca “un mare conclav high-tech”.
Edu Apps este o companie care activează în domeniul tehnologiei educaționale (Ed-Tech), fondată în anul 2011 de Ștefan-Adrian Apăteanu pentru a continua dezvoltarea sistemului informatic de management educațional ADMA™ în cadrul unui proiect supervizat de Autoritatea Națională de Cercetare Științifică (ANCS).

Ideea start-up-ului ADMA are la bază viziunea Edu Apps: educația tinerilor trebuie abordată ca un plan de studiu și pregătire relevant pentru viață, prevăzut cu un sistem de evaluare a performanței și un nivel ridicat de flexibilitate și adaptare la nevoile societății și tehnologiei, pentru a crea în perspectivă oportunități de angajare pe piața muncii.

ADMA™ la Collision: o oportunitate unică pentru a demonstra cum pot fi folosite cu succes soluțiile Google Cloud și Google Apps în avantajul tehnologiei educaționale

ADMA™ este un sistem informatic de management educațional care oferă soluții performante pentru toate tipurile de instituții educaționale (grădinițe, școli generale, licee, universități) cât și pentru companii.

Construită integral pe platforma Google Cloud, ADMA™ este o aplicație cu o arhitectură adaptabilă cerințelor fiecărei instituții sau organizații, oferă acces la informații în timp real, mobilitate, flexibilitate și contribuie la o mai bună comunicare și colaborare, prin integrarea de soluții consacrate pentru precum Google Apps for Education.

ADMA™ și Edu Apps la Collision 2015

Vizitați standul nostru la evenimentul Collision pentru a afla mai multe detalii despre ADMA™ și portofoliul de soluții Edu Apps bazate pe tehnologia Google.

Când: 5 - 6 Mai 2015 | Unde: Downtown Las Vegas, S.U.A.

În prima zi a evenimentului ne găsiți în zona expozanților, “Collide Downtown Square”, Standul D267, secțiunea Start-up Educație.
Logged