FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Itp sector 3 – Cel mai mic pret la ITP din Bucuresti, doar 70 RON!  (Read 904 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Pentru siguranta atat a dumneavoastra, ca sofer, cat si a celorlalti participanti la trafic, este necesar sa faceti o verificare tehnica a autovehiculului pe care il detineti si il folositi. Aceasta atesta capacitatea lui de a participa la trafic in conditii optime. I se mai spune Inspectie Tehnica Periodica.

Aveti un automobil, dar nu l-ati dus la verificare din cauza costurilor piperate din service-uri? Gata cu aceasta neplacere! Acum va puteti programa pentru itp sector 3 la Autoalmira, la un pret mai mult decat avantajos pentru dumneavoastra.

Ce se intampla daca nu ati efectuat de mult timp un ITP la autovehiculul cu care circulati? In afara de pericolul la care va expuneti si ii supuneti si pe cei din masina sau de pe strada, in cazul unui control al Politiei Rutiere, veti fi sanctionat drastic, inclusiv cu puncte penalizare si puncte amenda.

ITP Sector 3 – de ce sa alegi Autoalmira?

Conform ideii Siguranta inainte de toate, trebuie sa cautati un service autorizat RAR. Fiind in joc viata dumneavoastra, nu puteti apela la orice service auto pentru efectuarea ITP-ului, intrucat multe nu functioneaza cu acte in regula, iar daca vi se intampla ceva, nu puteti sa cereti socoteala nimanui. Autoalmira este ceea ce va trebuie! Nu doar ca figureaza in baza de date a R.A.R., asadar ca are acreditare, dar ofera si servicii optime.

In al doilea rand, daca va faceti itp sector 3 aici, scoateti din buzunar mult mai putini bani ca in alta parte. La Autoalmira, taxa itp porneste de la valoarea de 70 lei pentru autoturismele cu motor diesel sau pe benzina si ajunge la numai 90 lei pentru autovehiculele autoutilitare si cu motorizare 4x4.

In al treilea rand, apeland la echipa de profesionisti de la Autoalmira, aveti o gama completa de servicii (piese auto, hotel anvelope, geometrie 3D, incarcare freon etc.) pentru diferite marci si dimensiuni, atat pentru autoturisme, cat si pentru autoutilitare.

Un alt avantaj consta in faptul ca va puteti inscrie pentru ITP si online. Daca nu aveti timp sa sunati, ati ramas fara credit sau mediul in care va aflati nu este intr-atat de permisiv incat sa puteti apela numarul, scrieti rapid un e-mail.

Informatii despre itp sector 3 – doar la Autoalmira

Ca sa efectuati Inspectia Periodica Tehnica, va sunt necesare urmatoarele acte: BI / CI a celui care ajunge la service cu vehiculul, certificatul de inmatriculare in original, asigurarea obligatorie (RCA) valabila, precum si cartea de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie, conform cu originalul, eliberata de leasing sau de banca, in cazul persoanelor juridice.

Fiti la curent cu ofertele Auto Almira Service! Accesati si pagina de Facebook a service-ului https://www.facebook.com/pages/Auto-Almira/1442827369267956. Aveti la dispozitie informatii pretioase, cititi parerile altora despre Autoalmira, comentati sau lasati mesaje, distribuiti postarile celor din lista dumneavoastra, ca sa afle despre serviciile de calitate de aici etc.

Inscrieti-va acum autovehiculul pentru itp sector 3! Programarile se efectueaza in intervalul orar 08:30 – 17.00, sunand la numarul de telefon 021.352.00.96, sau printr-un e-mail trimis la adresa office@autoalmira.ro. In cel mai scurt timp, un reprezentant al service-ului va va contacta.

Pentru mai multe informatii despre itp sector 3, puteti merge inclusiv la sediul Autoalmira, aflat pe bulevardul Biruintei, nr. 91, Pantelimon, judetul Ilfov.
Logged