FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: AGR Autogas Group a lansat noul catalog de kituri GPL dedicate  (Read 527 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
AGR Autogas Group a lansat noul catalog de kituri GPL dedicate
« on: February 26, 2015, 02:24:51 PM »

AGR Autogas Group a lansat noul catalog de kituri GPL dedicate, care prezintă ultimele noutăți în materie de GPL. Catalogul conține instalații GPL pentru peste 400 de modele de autoturisme și în total, 4.500 de variante de instalații GPL, stucturate în patru categorii de produs: Linia Economică, Linia Universală, Linia Dedicată și Linia Platinium.

Practic, doritorii pot să aleagă, dintr-o gamă largă de produse, în funcție de autoturism, precum și de posibilitățile de montaj și cele financiare.

Instalațiile GPL au fost selectate de către inginerii AGR, raportându-se la caracteristicile fiecărui autoturism: capacitatea motorului, strategia de injecție, vechimea autoturismului și posibilitățile de montaj.

“Pentru mulți șoferi este important costul carburantului, iar GPL-ul oferă o economie substanțială față de prețul benzinei, care se pare că va exploda din nou. Acest catalog vine în întâmpinarea lor, oferindu-le numeroase soluții, reprezentând totodată pentru clienții și partenerii noștri, garanția calității și a siguranței.” , declară Silviu Raicea, director comercial AGR Autogas Group.

Catalogul 2015 este prezent în magazinele Praktiker, Auchan și la cei 70 de reprezentanți AGR din toată țara. Totodată, începând de anul acesta, utilizatorii pot vizualiza variantele de instalații GPL potrivite pentru mașina lor și se pot programa pentru montaj la unul dintre centrele AGR Autogas Group prin intermediul site-ului www.monteazaGPL.ro.

Primul catalog de kituri GPL dedicate a fost lansat în anul 2009 și a adus beneficii întregii piețe de auto GPL din România, fiind un ajutor pentru toate service-urile autorizate de AGR în ceea ce privește montajul, alegerea și ofertarea instalației corespunzătoare pentru fiecare autoturism în parte.

Pe lângă cele patru linii de produs ce acoperă toată gama de autoturisme pe benzină cu injecție multipunct, AGR România a lansat și noile produse de la Prins, ce acoperă în mare parte motorizările cu injecție de tip FSI, TSI, TFSI .  AGR Autogas Group și Prins au lansat și în România modelele de instalații GPL cu injecție lichidă de gaz “Direct Liqui Maxx”, care folosesc injectoarele de benzină ale mașinii, iar pornirea se poate face direct pe GPL, astfel utilizatorii vor putea economisi și mai mult.
Logged