FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: B smart – Rent a Car anunta extinderea flotei auto disponibila spre inchiriere  (Read 920 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Dupa completarea parcului auto destinat inchirierii cu noile modele Volkswagen, B smart – Rent a Car anunta introducerea in flota a unor noi categorii de masini: Opel Insignia, Ford Fiesta, Renault Clio 4 Hatchback si Dacia Dokker. Astfel, B smart – Rent a Car isi atinge scopul de a oferi cea mai variata gama de masini disponibile spre inchiriere, cuprinzand autovehicule compacte, dar si masini de 8+1 locuri, perfecte pentru un grup restrans de persoane.

B smart – Rent a Car ofera spre inchiriere masini ce corespund tuturor nevoilor clientilor sai, la preturi avantajoase. Prin innoirea permanenta a parcului auto, B smart – Rent a Car isi mentine reputatia de companie credibila, ce ofera siguranta si confort clientilor sai, reprezentand intotdeauna un partener de incredere atat pentru inchirierile pe termen scurt, cat si pentru cele pe termen lung.

Printre noile masini ce pot fi inchiriate incepand de astazi, de la B smart – Rent a Car, se numara:

Opel Insignia

Opel Insignia redefineste clasa medie de autovehicule, combinand materialele de inaltă calitate cu cele mai rafinate functii ergonomice si tehnologii de ultima generatie pentru un nivel optim de confort, in orice moment, atat pentru sofer, cat si pentru pasagerii autovehiculului.

Ford Fiesta

Cu forma sa dinamica incantatoare si interiorul stilat si sofisticat, Fiesta este o masina placuta la vedere. Este insa proiectata si pentru a face viata soferului un pic mai usoara, cu ajutorul unei serii de tehnologii inovatoare si utile.

Renault Clio 4 Hatchback

Noul Clio este conceput pentru placerea soferului si pasagerilor sai. Cu noua gama de motoare si noul sasiu dinamic si eficient, Noul Clio este viu, reactiv, precis si agreabil de condus.

Dacia Dokker

Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizari mixte (atat in scop personal, cat si in scop profesional), care dispune de un volum al portbagajului si de o modularitate la cel mai bun nivel din categorie.

Asadar, B smart – Rent a Car reprezinta alegerea perfecta, gratie gamei variate de masini disponibile spre inchiere si politicii de preturi competitive, adoptate in vederea satisfacerii cerintelor clientilor sai.
Logged