FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Pages: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 on: April 11, 2016, 07:23:58 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a condus o ședință de analiză a îndeplinirii obiectivelor asumate de MAI pentru primul trimestru al anului 2016, la aceasta participând întreaga conducere a ministerului și șefii structurilor operative.

În ceea ce privește creșterea siguranței cetățeanului, obiectivul principal al MAI, analiza primelor trei luni ale anului 2016 a evidențiat menținerea trendului descrescător al infracțiunilor sesizate (scădere cu 3% față de perioada similară a anului trecut), în planul ordinii publice fiind înregistrate cu 8% mai puține infracțiuni stradale.

Colateral măsurilor de ordine publică și raportat la noile riscuri și amenințări din regiune privind gestionarea fenomenului migrației ilegale, ministrul afacerilor interne a cerut Jandarmeriei Române să acționeze împreună cu Poliția de Frontieră Română, în mod integrat, pentru creșterea nivelului de siguranță la frontierele cu Republica Serbia, Republica Bulgaria și Republica Moldova. Aceste acțiuni vor fi completate de măsurile operative decise a fi luate în comun cu respectivele state în urma întâlnirilor bilaterale pe care ministrul Petre Tobă le-a avut în ultima perioadă cu omologii săi.

În cadrul ședinței a fost prezentat stadiul desfășurării procesului de reducere a deficitului de personal din MAI, constatându-se că pentru locurile scoase la concursurile din sursă externă există o concurență importantă, media fiind de 14 înscriși pe loc. În aceste condiții, ministrul Petre Tobă a solicitat inspectoratelor generale care organizează aceste concursuri să ia măsuri pentru buna lor desfășurare, inclusiv să prelungească perioada necesară candidaților pentru depunerea fișelor medicale, fără să afecteze etapele programate pentru desfășurarea acestor concursuri. De asemenea, s-a decis prelungirea perioadei destinate testării psihologice a candidaților.

Având în vedere obiectivul organizării în bune condiții a alegerilor locale din iunie 2016, analiza de astăzi a evidențiat că toate activitățile aflate în Calendarul electoral sunt în grafic și nu există situații deosebite. Procesul de achiziție centralizată a timbrelor, ștampilelor și autocolantelor este în grafic, iar primele instruiri cu prefecții au fost realizate.

În cadrul ședinței au fost evaluate acțiunile în plan organizatoric și legislativ, printre acestea din urmă aflându-se proiectele de acte normative inițiate de MAI privind managementul sistemului de urgență, modificările privind structura organizatorică a MAI sau propunerile privind modificarea legii privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Având în vedere specificul perioadei următoare, marcată de vacanța elevilor, sărbătorile religioase ale Floriilor și Paștelui Ortodox, structurile MAI vor dispune măsuri pentru creșterea numărului de efective destinate asigurării măsurilor de ordine publică și vor intensifica controalele pe linia combaterii infracțiunilor economico-financiare, a evaziunii fiscale sau a comercializării produselor contrafăcute.

 92 
 on: April 06, 2016, 05:36:38 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Din ce în ce mai mulți români au descoperit o metodă inedită de a îmbina mișcarea în aer liber cu adrenalina și strategia militară. Airsoft-ul este jocul care îi aduce, week-end de week-end, pe pasionații de shootere militare, în zonele de la periferiile orașelor sau în cladări dezafectate, pentru a pune în practică scenarii de luptă, în perfectă siguranță.

Vânzările de echipament pentru airsoft au crescut cu peste 20% în ultimul an

Majoritatea celor care aleg să practice acest joc investesc sume medii de 500 - 1 000 de lei, în echipament, consumabile și replici de airsoft potrivite pentru scenariul ales, sau pentru experiența de joc. Cei care își doresc o experiență cât mai reală, investesc sume de peste 3 000 de lei, în accesorii și în personalizarea replicilor și a echipamentelor. Printre cele mai pop***re produse, se numără replicile airsoft (pistoale airsoft, mitraliere, puști cu lunetă sau shotguns, în funcție de experiența în joc și de tematica jocului), consumabilele (bile, gaz, soluții pentru întreținere) sau echipamentul necesar pentru protecție: căști, ochelari, măști sau veste tactice.

Deși vânzările de echipament și accesorii pentru airsoft au crescut cu peste 20% în ultimul an, industria românească este încă la început. Peste ocean, airsoft-ul are o întreagă tradiție- suma medie cheltuită de un singur jucător american pe echipament, replici și vestimentație ajunge la 2,295 dolari, industria generând peste 170 de milioane de dolari anual.

„Vânzările au crescut foarte mult, iar interesul românilor pentru acest joc se vede în standardele lor, din ce în ce mai înalte. Vor produse de calitate, dar, mai mult decât atât, vor servicii profesioniste, consiliere în alegerea replicilor, pregătire pentru utilizarea acestora în perfectă siguranță, și chiar personalizarea lor.”, povestește Radu Maioru, reprezentant al Airsoft6 , unul dintre cele mai mari magazine online de profil din țară.

Airsoft-ul a devenit o activitate din ce în ce mai căutată și de marile companii. Condiția esențială pe care jucătorii trebuie să o respecte este fair-play-ul, așa că jocul este perfect pentru excursii de teambuilding.

 93 
 on: April 06, 2016, 05:25:41 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Magazinul online A2T.ro comercializeaza sisteme performante de alarma si atrage atentia asupra importantei pe care aceste sisteme de securitate o au pentru siguranta caselor si apartamentelor.

Pentru ca in Romania, rata infractionalitatii este destul de ridicata, mai ales in cazul infractiunilor de jaf si de distrugere a bunurilor publice si private, tot ce pot face proprietarii de imobile este sa se protejeze prin sisteme de alarma profesionale, care pot tine la distanta toti potentialii infractori.
Un sistem de alarma complet poate parea ceva foarte complicat de instalat si cu un pret de achizitionare si mentenanta ridicat, insa reprezentantii magazinul online A2T.ro anunta ca preturile acestor componente ale unui sistem de supraveghere variaza si ca instalarea, daca este facut de profesionisti, va fi durabila si medie ca tarif. In afara de magazinul online cu ajutorul caruia isi comercializeaza produsele de specialitate din domeniul sistemelor de supraveghere, Atu Tech este si o firma de instalatii care poate asigura, oriunde in tara, proiecte complexe precum cele de instalare a sistemelor de alarma pentru apartamente si case.

De ce este necesar un sistem de alarma de la A2T.ro si cum va poate ajuta?

A2T.ro doreste sa le ofere tuturor clientilor sisteme de securitate avansate, precum sistemele de alarma, pentru a urma indeaproape motto-ul: „Paza buna trece primejdia rea!”. Necesitatea unui astfel de sistem de alarma pentru o locuinta nu trebuie ignorata din motive precum zona buna in care se afla sau motivata de vigilenta proprietarilor. Multe dintre jafuri se intampla chiar in zonele mult mai centrale ale oraselor mari, iar vigilenta nu poate, uneori, sa asigure securitatea completa. Asadar, sistemele de alarma de la Atu Tech sunt necesare datorita urmatorilor factori:

· Pot influenta modul in care este alertata politia sau serviciul de protectie care asigura securitatea imobilului. Infractorii au modalitati de infiltrare foarte silentioase, iar fara un sistem de alarma este posibil ca nimeni sa nu observe o activitate dubioasa

· Sistemele de alarma complete de la Atu Tech au senzori speciali, care pot declansa alarma foarte simplu, fiind utili nu doar in cazul unei infractiuni ci si al unui incendiu sau al unei inundatii

· Sistemele de alarma folosesc o tehnologie avansata pentru ca timpul de reactie de la senzor la declansarea sirenei sa fie minim si imposibil de oprit fara introducerea adecvata a codului de securitate

Alegerea unui sistem de alarma online – optiunea avantajoasa propusa de A2T.ro

Alegerea unui sistem de alarma online poate fi la indemana celor care isi doresc o alegere de calitate, facila si care poate fi pusa in practica de profesionisti. Acestea sunt propunerile magazinului online Atu Tech pentru clientii sai in aceasta perioada, in care promotiile pentru sistemele de alarma si diversele tipuri de tehnologie care li se aplica sunt avantaje incontestabile pentru securitatea casei sau apartamentului.

Firma de instalatii Atu Tech asigura nu doar livrarea produselor comandate din magazinul online, ci si instalarea sistemelor de supraveghere complexe la domiciliul celor care isi doresc sa fie protejati impotriva infractiunilor comise in orice oras din Romania. Pentru mai multe detalii si informatii despre sistemele de alarma de la Atu Tech, echipa acestei firme de instalatii poate fi contactata la numarul de telefon 0753 058 588 sau la adresa de email office@a2t.ro.

 94 
 on: April 06, 2016, 05:17:48 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Intr-un comunicat de presa...

"Multi oameni din zilele de astazi se orienteaza spre laptopurile second hand, deoarece, sunt ieftine, si, in cele mai multe cazuri bune, astfel, pentru maximum 500 de lei, putand achizitiona un sistem destul de performant ce se descurca fara probleme la activitati normale, cum ar fi naviagarea pe internet, sau vizionarea filmelor. Insa, mai sunt si cei ce doresc o activitate sporita a calculatorului, pentru acestia, calculatoarele de acest tip, nu costa mai mult de 1.300-1.400 de lei."

Cu 1300 lei mi-am achizitionat un laptop nou, generatie 2016, deci aveti grije la second hand, ca nu mai este ieftin cum stiam odata! Poate ca laptopurile de 500 lei la mana a II-a isi merita banii, dar cu restul aveti grije!

 95 
 on: March 27, 2016, 05:37:13 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
"Uneori în viață, chiar și dușmanii te pot ajuta!" - Dorel Puchianu

Pe cât de imposibil poate părea, uneori dușmanii te pot ajuta!

 96 
 on: March 27, 2016, 05:34:59 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
În 16 martie 2016, Puratos Romania și-a invitat partenerii locali, producători de produse de panificație, patiserie şi cofetărie, la inaugurarea Centrului de Inovație Cluj-Napoca, o platformă modernă de interacţiune şi comunicare cu clienții din Transilvania.

Puratos, prin misiunea sa declarată, își susține partenerii în dezvoltarea afacerii proprii, oferindu-le modalități și soluții inovatoare de a delecta consumatorii.

În acest sens, până în prezent, Puratos a înființat 58 de Centre de Inovaţie în întreaga lume, adevărate incubatoare de idei, în cadrul cărora specialiştii Puratos, inspiraţi de tendinţele pieţei, creează rețete, ingrediente și soluții complete pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie.
Centrul de Inovație Cluj-Napoca este al doilea din România, după cel din Bucureşti, şi reprezintă o investiţie semnificativă în echipamente, utilaje performante și design modern, având menirea să ofere clienţilor Puratos informație, inspiraţie, soluții şi suportul tehnic al specialiştilor pentru crearea unei diversități de produse, care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

Ca un veritabil partener în inovație, Puratos își susține clienții în dezvoltarea afacerii. În acest sens, Centrul de Inovaţie Cluj-Napoca va organiza ateliere de lucru în cadrul cărora expertiza, soluţiile şi ingredientele Puratos se vor împleti cu nevoile reale ale clienților, creând astfel premisele dezvoltării unor produse inovatoare, noi specialități care să le ofere un avantaj competitiv în piață.

Tot aici, diversitatea şi bogăţia informaţiilor şi a ingredientelor din culturile din întreaga lume, aduse în faţa clienţilor de echipa Puratos, vor deveni sursă de inspiraţie şi experimentare în realizarea de noi produse finite.

Un rol la fel de important al Centrului de Inovaţie Cluj-Napoca este acela de a susţine cofetarii, brutarii şi patiserii din Transilvania în dezvoltarea profesională, prin sesiuni de training şi specializare, contribuind astfel la dezvoltarea forţei de muncă locale, la perfecţionarea acesteia în beneficiul întregii comunităţi.

Cu sediul central în Belgia, la Bruxelles, Puratos este un grup internaţional care produce ingrediente pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Concernul belgian este prezent în peste 100 ţări, cu 60 de filiale şi 50 fabrici şi peste 7000 de angajaţi. Se adresează, prin produsele sale, atât marilor companii industriale și retailerilor, cât și micilor întreprinzători, artizani. Produsele Puratos sunt vândute în întreaga lume, iar cifra de afaceri a grupului depăşeşte 1,3 miliarde de Euro.

 97 
 on: March 27, 2016, 05:27:03 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
iSTYLE - Apple Premium Reseller, cel mai important lanț retail dedicat produselor și soluțiilor Apple din România, va lansa în curând pe piața locală noile modele iPhone SE și iPad Pro, anunțate recent de Apple în cadrul unui eveniment de presă susținut în Cupertino.

iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de 4 inchi din prezent, are un design elegant și compact din aluminiu, disponibil în patru nuanțe cromatice metalizate, inclusiv rose gold (aur roz). iPhone SE beneficiază de o viteză de operare excepțională datorată aceluiași cip A9 pe 64 de biți care echipează iPhone 6s și iPhone 6s Plus, oferind performanțe de procesare duble și performanțe grafice triple față de iPhone 5s, un consum energetic mai mic ce permite o autonomie extinsă a bateriei, conexiuni wireless Wi-Fi și LTE mai rapide, o cameră iSight de 12 megapixeli cu tehnologie de focalizare Focus Pixel, funcția Live Photos™, care dă viață amintirilor dvs., și filmare la rezoluție 4K, precum și un senzor de amprentă Touch ID cu Apple Pay.

Noul iPad Pro de 9,7 inchi cântărește mai puțin de 450 de grame și este echipat cu un nou ecran Retina care beneficiază de luminozitate mai mare, gamă cromatică extinsă, reflectivitate mai mică, modul Night Shift și, în premieră, tehnologia de afișare True Tone, care ajustează automat balansul de alb pentru a asigura o experiență de vizualizare mai naturală și mai consistentă în diferite condiții de iluminare ambientală.

Noul iPad Pro furnizează performanțe incredibile grație cipului A9X pe 64 de biți, care rivalizează cu procesoarele din dotarea majorității PC-urilor portabile, împreună cu un sistem audio cu patru difuzoare, de două ori mai puternic decât la iPad Air 2, o nouă cameră iSight de 12 megapixeli cu funcția Live Photos™ și înregistrare video 4K, o cameră FaceTime HD de 5 megapixeli și tehnologii wireless mai rapide. În plus, iPad Pro este compatibil cu revoluționarul Apple Pencil™ și o nouă copertă Smart Keyboard™, concepută special pentru noul iPad Pro de 9,7 inchi.

iPhone SE și iPad Pro vor fi disponibile în magazinele iSTYLE în decursul lunii aprilie, la doar câteva zile de la lansarea mondială a acestora. Disponibilitatea, prețurile exacte și alte informații actualizate vor fi comunicate în curând pe istyle.ro.

 98 
 on: March 26, 2016, 02:29:17 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
In urma finalizarii programului Check Point Certified Collaborative Support Provider (CCSP), compania cu capital 100% romanesc, Safetech Innovations S.R.L. isi extinde aria de expertiza si competenta in domeniul prestarii serviciilor de support in regim 24/7, pentru solutiile de securitate Check Point.

Programul de Suport Colaborativ CheckPoint este un program de prestigiu, dedicat partenerilor selectati si care sunt dispusi sa investeasca in cresterea nivelului de securitate oferit clientilor lor prin oferirea celor mai bune servicii de suport. In urma finalizarii acestui program, Safetech a dobandit competentele necesare pentru a oferi support 24/7 pentru solutiile de securitate a informatiei, CheckPoint.
 
In acest moment, Safetech are avantajul de a fi singura firma din Romania specializata in oferirea serviciilor de securitate a informatiei care ofera servicii profesionale de suport pentru solutiile de securitate Check Point.

„Ne bucuram sa avem una dintre cele mai valoroase echipe de experti in tehnologia Check Point si care detine certificari precum: CCSA -CheckPoint Certified Security Administrator; CCSE - CheckPoint Certified Security Expert; CCSI - CheckPoint Certified Security Instructor; CPSC - Check Point Partner Sales Certification).

Plusul de valoare pe care il vor resimti clientii nostri se va regasi in calitatea superioara a serviciilor pe care le oferim. Acesta valoare va rezulta din completarea expertizei pe care o detinem in domenii precum: teste de penetrare, analiza vulnerabilitatilor, analiza de risc, detectare si raspuns la incidente, cu expertiza in tehnologia Check Point. Pentru noi este inca un pas in consolidarea pozitiei pe care o avem in acest moment pe piata si vom continua sa investim in cresterea gradului de expertiza tehnica a echipei pentru a ne mentine standardul de calitate pe care ni l-am autoimpus”, Victor Gansac, Managing Director al companiei Safetech Innovations S.R.L.

Check Point Software Technologies Ltd. este cel mai mare furnizor de solutii de securitate de varf la nivel global. Compania care protejaza peste 100.000 de organizatii de toate dimensiunile, este recunoscuta pentru rata crescuta de detectare a malware-urilor si a altor tipuri de atacuri si de asemenea, pentru capacitatea de a oferi o arhitectura de securitate completa, care poate securiza intreaga companie de la retea la dispozitive mobile.


 99 
 on: March 24, 2016, 05:05:42 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Vertu Romania este un magazin online autorizat de compania britanica de telefoane mobile de lux care anunta aparitia pe piata de profil a unui nou model: Signature Touch Bentley. Acest telefon de la Vertu a luat nastere pentru cei care apreciaza imbinarea intre tehnologia de ultima generatie si eleganta materialelor pretioase si semipretioase pe care toate telefoanele Vertu le au in componenta. Compania Vertu celebreaza astfel parteneriatul de 5 ani pe care il are cu producatorul britanic de masini de lux, Bentley, care i-a inspirat la nivel de design.

Noul telefon Signature Touch Bentley adus de Vertu in Romania pastreaza traditia manufacturarii acestor modele de telefoane, piesa cu piesa, pentru a le oferi celor fascinati de tehnologie cel mai elegant motiv pentru a achizitiona un astfel de device-accesoriu. Parteneriatul cu producatorul Bentley a fost rezultatul aceluiasi numitor comun la nivel de perceptie a produselor finale pe care cele doua companii le ofera unei nise de elita: eleganta si prestigiul.

Care sunt elementele definitorii ale telefonului Signature Touch de la Vertu?

Vertu Romania, magazinul autorizat de compania britanica de telefoane mobile de lux, doreste ca prin acest nou model sa ofere o noua viziune despre imbinarea intre eleganta si performanta. Tehnologia folosita pentru noul telefon Vertu Signature Touch adus de Vertu in Romania pluseaza prin urmatoarele caracteristici definitorii:

Claritate impecabila a imaginii, care aduce in prima plan intregul proces de manufacturare din cele mai durabile si mai fine materiale pretioase, care ofera in acelasi timp rezistenta ecranului, precum si o afisarea specifica unui device al anului 2016

Acuitate sonora ideala, pentru cei care isi doresc sa experimenteze, pe langa o claritate formidabila a imaginii, si un sunet de exceptie, oferit de sistemul Dolby® Digital Plus, printre cele mai noi tipuri de sonorizare pentru device-urile mobile

Ultimul sistem de operare disponibil pe piata, Android 5.1 Lollipop, care este una dintre cele mai fiabile versiuni ale acestui OS pentru device-urile mobile

Daca din punct de vedere tehnic, acest smartphone de ultima generatie adus de Vertu in Romania este ireprosabil, la nivel de design, liniile conturate de parteneriatul cu producatorul de masini de lux Bentley il transforma intr-un device unic. Vice-Presedintele Departamentului de Marketing si

Vanzari Vertu precizeaza:

„Produsele Vertu Bentley sunt de un succes fenomenal. Acesta este un parteneriat care a animat imaginatia consumatorilor de produse de lux, iar modelele existente pana in acest moment s-au dovedit a fi foarte dezirabile in baza noastra de clientela existenta. Cu toate acestea, aproximativ 40% dintre modele au fost achizitionate de catre clienti noi ai brandului Vertu.”

Vertu Romania si Bentley – un parteneriat pentru clienti de lux

Aceasta declaratie a Vice-Presedintelui Vertu nu face decat sa demonstreze faptul ca parteneriatul dintre Vertu si Bentley i-a apropiat pe cei care nu erau familiarizati cu brandul Vertu, datorita standardelor ridicate, la nivel tehnic si estetic, si diverselor tipuri de afinitati pe care toti acesti consumatori ai produselor de lux le au.

Pentru mai multe detalii despre magazinul Vertu Romania si despre ultimul model Signature Touch Bentley care celebreaza parteneriatul de 5 ani dintre Vertu si Bentley pot fi aflate direct pe site-ul acestui magazin autorizat de compania Vertu, precum si la numarul de telefon 0213 123 398, precum si la adresa de e-mail office@vertu.com.ro.

 100 
 on: March 24, 2016, 04:58:29 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Curatarea rufelor reprezinta probabil una dintre activitatile pe care le facem in mod regulat avand in vedere frecventa cu care hainele se murdaresc.

Curatarea rufelor reprezinta probabil una dintre activitatile pe care le facem in mod regulat avand in vedere frecventa cu care hainele se murdaresc. Gratie masinilor de spalat, aceasta activitate a devenit una mult mai simpla avand in vedere ca nu mai suntem nevoiti sa le spalam manual. Pentru a putea avea insa rezultate in acest sens, va trebui sa ne asiguram ca facem o alegere potrivita in ceea ce priveste detergentul de rufe. De cele mai multe ori insa alegem detergentul de rufe la intamplare si rareori tinem cont de recomandarile pe care le regasim pe eticheta acestor produse.

Detergentii de rufe se regasesc astazi sub numeroase forme si arome si adesea ne lasam ghidati numai de catre aceste aspecte atunci cand il achizitionam. Detergentul pentru rufe il gasim in cadrul magazinului Clinit la un pret special. In cele ce urmeaza va vom oferii cateva sfaturi cu privire aspectele pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand vreti sa alegeti detergentul de rufe potrivit pentru dumneavoastra.

Alegeti intotdeauna detergentul numai in functie de materialele din care sunt confectionate rufele. Chiar daca acest aspect este rareori respectat, exista numeroase rufe care se pot deteriora in timp, in special cele din tesaturi fine. In situatiile in care avem foarte multe haine confectionate din materiale fine, va trebui fara indoiala sa fim foarte atenti la indicatiile de pe eticheta detergentului. Inainte de a achizitiona propriu-zis un detergent va trebui fara indoiala sa studiem cu atentie etucheta acestuia astfel incat sa putem determina cat mai bine daca este ceea de ce avem nevoie sau nu.

Pretul reprezinta unul dintre factorii care adesea devin decizii finale ale achizitionarii unui produs, insa recomandarea noastra este aceea de a lua intotdeauna in calcul calitatea unui detergent in detrimentul pretului. Detergentii pentru rufe au astazi preturi destul de accesbile dat fiind faptul ca se regasesc sub diverse forme si provin de la multiple brand-uri. Un detergent de slaba calitate nu doar ca poate distruge tesaturile, insa nici nu ne va oferii rezultate convingatoare.

Tipul detergentului reprezinta un criteriu de selectie valid. In cazul in care rufele pe care le spalam au culoarea alba, cu siguranta cea mai potrivita alegere in acest sens este detergentul de rufe care contine si inalbitori. In cazul unor rufe colorate, cu siguranta avem nevoie de un detergent clasic pentru rezultate satisfacatoare.

Clinit.ro este magazinul online cu cea mai diversificata gama de produse pentru curatenie si detergenti pentru rufe pe care le puteti achizitiona la preturi speciale.

Pages: 1 ... 8 9 [10]