FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 on: August 09, 2016, 09:03:22 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Mai multe studii de specialitate realizate in ultima vreme au concluzionat ca cel putin 50% dintre copiii nostri ar trebui sa poarte un aparat ortodontic.

Mai multe studii de specialitate realizate in ultima vreme au concluzionat ca cel putin 50%  dintre copiii nostri ar trebui sa poarte un aparat ortodontic. Cele mai multe situatii in care ortodontul recomanda astfel de aparate pentru copii sunt cele in care dintii micutilor sunt strambi, distantati sau inghesuiti. Dincolo de necesitatea estetica a acestora se vorbeste mult despre necesitatea medicala, deoarece problemele dentare enumerate anterior pot duce la afectiuni stomacale, vorbire greoaie si aparitia cariilor. Malpozitiile dentare sunt un rezultat nedorit al unor obiceiuri gresite la copii (suptul degetului etc.), al unei alimentatii nepotrivite, al prezentei dintilor mari pe un maxilar mai mic sau invers s.a.m.d.

Stomatologul la care copilul trebuie dus chiar inainte de a implini varsta de un an poate recomanda o vizita la ortodont daca observa ca aceasta este necesara. De obicei, in jurul varstei de 7 ani copilul poate avea prima intalnire cu un ortodont.

Modificari ale pozitionarii dintilor copiilor pot sa apara dupa schimbarea dintilor de lapte. Dintii permanenti pot sa creasca stramb in situatia in care maxilarul nu este bune dezvoltat. Vestea buna este ca la micutii cu astfel de probleme exista o solutie: aparate dentare copii. Cel mai important avantaj al purtarii unui astfel de aparat este ca ajuta la corectarea pozitiei dintilor. Tratarea din timp a problemelor ortodontice este mai usoara si implica o perioada mai scurta de timp decat daca se asteapta pana la eruptia tuturor dintilor permanenti (aproximativ pana la 12 ani). Desi medicul ortodont este cel care recomanda aparatul dentar potrivit, la 7-10 ani sunt de preferat aparatele mobile pentru a se permite cresterea oaselor maxilare.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 12 
 on: August 09, 2016, 04:53:33 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Siguranta este o prioritate pentru oricine, iar controlul accesului in cladirile de locuinte este una dintre primele masuri pe care le poate lua cine pentru a-si minimiza grijile. Pentru a limita accesul persoanelor straine in blocurile de locuinte si in alte tipuri de cladiri rezidentiale (vile personale sau vile de apartamente), Electra Instal recomanda instalarea unui interfon sau a unui videointerfon smart.

Nimic nu trebuie sa pericliteze siguranta individului in propria locuinta, iar compania Electra Instal stie acest lucru si ajuta de peste 20 de ani la controlul accesului persoanelor straine in spatiul privat. Instalarea unui interfon sau a unui videointerfon deja nu mai este o afirmare a spiritului modern sau a unui statut social; nici de departe nu poate fi vorba despre mofturi. Pur si simplu, se face. Pentru a tine pasul cu evolutia tehnologiei, clientii pot opta pentru videointerfoane smart sau  interfoane smart, care mizeaza pe comunicarea duplex (utilizatorii pot vorbi si auzi ce spune interlocutorul in acelasi timp) si nu au nevoie de receptoare.

Diferenta dintre interfon si video interfon este usor de sesizat pentru client: cel de-al doilea ofera posibilitatea utilizatorului de a vedea cine suna la usa blocului ori la poarta vilei. Asadar, odata instalate, videointerfoanele asigura posesorilor lor increderea in faptul ca se afla in siguranta in propria locuinta, indiferent de tipul acesteia ori de modelul usii.

Electra Instal pune la dispozitia clientilor sai mai multe modele de videointerfoane smart, iar videointerfoanele Electra vin la pachet cu garantia calitatii si a confortului dependent de gradul de siguranta in propriul camin.

Indiferent ca se opteaza pentru un video interfon pentru casa ori pentru un videointerfon pentru bloc, principiul de functionare este acelasi; tag-urile de proximitate trebuie comandate in functie de numarul persoanelor carora trebuie sa li se garanteze accesul in cladire la orice ora: locatari si administratori, nimeni altcineva.

Pentru mai multe informatii despre instalarea unui video interfon smart sau a oricaruia dintre videointerfoanele Electra, accesati site-ul oficial al companiei Electra Instal.

Sursa: comunicatepresa.ro

 13 
 on: August 08, 2016, 07:15:10 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Magazinul Noudinnou.ro isi desfasoara activitatea in domeniul E-commerce-ului cu scopul de a furniza si de a livra produse electronice second-hand ce au fost reparate si care sunt insotite de certificate de garantie.

Inainte de scoaterea pe piata a produselor electronice, acestea au fost reparate astfel incat sa functioneze precum unele noi.

In gama pusa la dispozitie de magazinul online Noudinnou.ro puteti gasi laptopuri second hand, imprimante, pc-uri refurbished, coolere, hard-disk-uri, placi de baza sau memorii, placi de sunet, video sau alte accesorii precum cabluri sau adaptoare.

Cu putin timp in urma, acest magazin a anuntat lansarea unui nou stoc de laptop-uri second hand. Laptopurile second hand sunt ideale pentru cei care vor sa aiba un produs ce functioneaza la parametrii impusi de compania producatoare si care sa aiba in acelasi timp preturi foarte accesibile.

Noul stoc de laptop-uri second hand prezentat de Noudinnou.ro contine foarte multe produse electronice. Preturile laptop-urilor refurbished variaza intre 330 de ron si 3917 ron. Preturile difera in functie de brand-ul care le fabrica, de tehnologia pe care o au, de greutate si in functie de design.

Laptopuri second-hand- ce brand-uri gasiti la Noudinnou.ro?

Laptop-urile refurbished de la Noudinnou.ro functioneaza precum laptop-urile noi, nu prezinta zgarieturi sau fisuri, iar piesele care s-au folosit la schimbare sunt noi si originale.

Noua gama de laptop-uri de la Noudinnou.ro este concentrata intr-un catalog electronic, care, datorita faptului ca are functii de filtrare, veti putea gasi foarte repede un produs realizat in conformitate cu cerintele dumneavoastra.

In concordanta cu acestea, noua gama contine si urmatoarele articole:

• Laptop-uri ieftine si second hand de la DELL- produsele DELL au procesoare I3 sau I5 si sunt furnizate impreuna cu certificate de garantie a caror valabilitate este de 12 luni. Aceste laptop-uri sunt prevazute cu nuclee puternice ce functioneaza la 2.2 GHZ sau la 2.9 GHZ, au memorii interne de 250 de gb, iar preturile lor pornesc de la 720 de ron

• Laptop-uri second hand ieftine de la HP- aceste produse au procesoare puternice, I5, ce functioneaza la 2.6 GHZ si sunt ideale pentru cei care au nevoie un laptop business. De asemenea, sunt prevazute cu o memorie de 8 Gb DDR3

• Laptop-uri second hand de la Lenovo- laptopurile din acest stoc sunt dotate cu procesoare I3 sau I7. Printre cele mai bune astfel de produse se numara si cele care au memorii interne de 1 TB si procesoare I7 cu 2 nuclee. Acestea sunt comercializate impreuna cu certificate de garantie valabile timp de 2 ani.

Laptop-urile second hand se pot comanda de acasa

Laptop-urile second hand de la Noudinnou.ro se pot cumpara de acasa, prin intermediul unei comenzi online, ce se realizeaza cu ajutorul functiei "adauga in cos".

Comanda, avand in vedere ca Noudinnou.ro este un magazin online, se poate plasat indiferent de ora sau de locul in care va situati, deoarece acest magazin este deschis non-stop.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 14 
 on: August 07, 2016, 04:23:57 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
În primele 7 luni ale anului, s-au eliberat cu 19% mai multe pașapoarte și cu 17% mai multe permise de conducere, certificate de înmatriculare și autorizații provizorii față de aceeași perioadă a anului 2015.

În urma unei analize efectuate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a reieșit faptul că în primele șapte luni ale anului, numărul documentelor eliberate de către Direcţia Generală de Paşapoarte (DGP) şi de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a fost în creștere față de aceeaşi perioadă a anului 2015.

Astfel, în perioada ianuarie - iulie 2016, serviciile publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple au emis, la nivel național, 671.039 de pașapoarte, constatându-se o creștere cu 19 %, față de aceeași perioadă a anului 2015 (562.400). Și media zilnică a numărului de cereri pentru eliberarea acestor documente a înregistrat o creștere constantă în ultimele luni. Astfel, în comparaţie cu luna aprilie a.c., în luna mai a fost înregistrată o creștere cu 29% (4.852), în luna iunie cu 53% (6.013) şi în luna iulie cu 76% (6.931). În prima zi din luna august au fost depuse aproape 7.300 de cereri.

Cele mai multe cereri de eliberare a unor astfel de documente au fost depuse în luna iulie 2016, în Capitală. Astfel, la ghișeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple București au fost înregistrate zilnic, în medie, 1.100 de cereri pentru eliberarea de paşapoarte, comparativ cu media de 500 de cereri, primite zilnic în lunile precedente. Totodată, faţă de luna iulie a anului trecut, s-a înregistrat o creştere a numărului de cereri de 12%.

Același trend ascendent s-a menținut și în ceea ce privește activitatea serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor care, în perioada ianuarie-iulie 2016, au eliberat 1.328.788 de permise de conducere, certificate de înmatriculare și autorizații provizorii, constatându-se o creștere cu 17%, față de aceeași perioadă a anului trecut (1.139.347). În medie,   în luna aprilie 2016 au fost eliberate 9.120 documente zilnic, în luna mai 9.172, în luna iunie 9.336, iar în luna iulie 9.981. În primele 2 zile din luna august medie zilnică a fost de 10.390.

În luna iulie a acestui an, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, au fost înregistrate 54.044 cereri(certificate de înmatriculare, permise de conducere, radieri, autorizații provizorii, examinări, numere la rând, numere preferențiale), comparativ cu aproximativ 47.700 de cereri, în medie, în lunile martie şi aprilie.

Pentru reducerea timpului de așteptare, la nivelul serviciilor publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, unde s-a înregistrat un număr semnificativ de solicitări, a fost prelungit programul de lucru cu publicul. Totodată pentru a fi asigurată funcționarea numărului maxim de ghișee de lucru au fost redistribuiți în activitatea de ghișeu și funcționari angrenați în mod obișnuit în alte activități. Măsuri similare au fost luate și la nivelul serviciilor publice comunitare regim premise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Ca măsură suplimentară, a fost dezvoltată, urmând să fie extinsă treptat, procedura de programare on-line pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor simple la sediile serviciilor publice comunitare din judeţele Bacău, Cluj, Iaşi, Timiş, Vaslui şi municipiul Bucureşti (în două locaţii).

Totodată, începând cu 23 iulie a.c., la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București se lucrează și în zilele de sâmbătă, fără public, doar la implementarea dosarelor preluate prin ghișee în timpul săptămânii.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 15 
 on: August 07, 2016, 12:31:29 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Easyhost, liderul pieței românești de găzduire, își lansează astăzi noul site. Noua identitate vizuală Easyhost vine și cu o misiunea nouă pentru companie, aceea de a pop***riza soluțiile de cloud computing în rândul business-urilor din România. Demarăm astfel campania Prima ta mașină în cloud, program prin care Easyhost își propune să susțină financiar migrarea soluțiilor IT ale companiilor în cloud.

Easyhost Refresh. Un nou look. Soluții noi performante

Easyhost, liderul pieței românești de hosting și furnizorul soluțiilor de găzduire și cloud computing pentru unii din cei mai mari jucători din online-ul românesc (eMAG, Ikea, BRD Groupe Societe Generale, Adevărul, Shopmania, Antena Grup și mulți alții) își lansează astăzi noul site. Ne-am dat refresh și vă așteptăm cu o interfață nouă, mult mai prietenoasă dar și cu soluții nou dezvoltate, concepute pentru performanța business-urilor cu prezență online.

Te invităm să accesezi easyhost.com unde vei descoperi:

O experiență de navigare mai ușoară, mai plăcută, mai intuitivă, accesibilă de pe orice device.

Soluții de găzduire noi, cu perfomanțe de top: cloud public sau privat - pentru scalabilitate și flexibilitate, soluții e-commerce – pentru campanii de succes sub marca uptime, și pachete de administrare – pentru momentele când un aliat senior face toată diferența.

Noua interfață Easyhost își propune misiunea de a pop***riza soluțiile de cloud în mediul de afaceri din România. Drept urmare, primele două săptămâni de lansare a noului site vă întâmpină cu reduceri subtanțiale pentru EasyCloud, în cadrul campaniei ”Prima ta mașină în cloud”.  Venim în sprijinul business-urilor în creștere prin finanțarea parțială a upgrade-ului soluției tehnice folosite în cloud.

În perioada 01.08. – 15.08 ai acces la un upgrade al soluției tale de găzduire – poți opta pentru cel mai performant cloud dezvoltat de Easyhost până acum, la prețuri aniversare. În cadrul programului, orice companie care activează în România poate beneficia de o mașină virtuală* în EasyCloud, beneficiind de un discount de 50% . Alege să migrezi în EasyCloud și beneficiezi de hardware de ultimă generație, stocare SSD, scalabilitate fără limite, totul la un preț aniversar.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 16 
 on: August 07, 2016, 12:23:50 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Cluj-Napoca gazduieste cea de-a 9-a editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo in 25-26 octombrie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul dedicat industriei comertului electronic targeteaza peste 300 proprietari de magazine online, alaturi de furnizori ce ofera produse, servicii si solutii de eCommerce.

Sell them your story este tema centrala din acest an prin care top playerii din online, reprezentanti ai companiilor din partea de vest a Europei si speakeri de renume din tara vor analiza ce se afla in spatele povestii de succes – de la structura site-ului, cosul de cumparaturi, tool-urile folosite, strategiile adoptate, campaniile si bugetul investit pana la transformarea din UX in CX si fidelizarea ulterioara a clientului.

Speakeri din UK, piata dominanta in eCommerce, prezenti in aceasta toamna in Romania

Marea Britanie este recunoscuta ca fiind una dintre tarile de referinta pentru piata de eCommerce, alaturi de Germania si Franta. Piata europeana online este dominata de UK, aflata pe primul loc, cu cresteri de 16,2% in anul precedent si 14,9 % pana in prezent, potrivit centrului de cercetare Retailresearch.

Printre cei peste 30 speakeri prezenti la TeCOMM eCommerce Conference se numara si specialisti din UK, precum Jonathan Chippindale, directorul executiv al Holition, ce va vorbi in aceasta toamna despre storytelling in era digitala, subiect aflat in tendintele actuale ale eCommerce-ului. „TeCOMM este despre invatare, colaborare, experienta si schimb de cunostinte, deci planuiesc sa ofer si sa preiau our next big idea”, a declarat Chippindale, ce detine o experienta de peste 15 ani in eCommerce.

Mitchell Allan Goldman (Head of Product&Partnerships Storegecko) si Hando Sinisalu (CEO&Founder Best Marketing International) au confirmat deja prezenta la eveniment. Mitchell Goldman reprezinta StoreGecko, cel mai rapid si usor sistem de gestionare a informatiilor despre produs de pe piata si este cunoscut pentru e-book-ul de succes: 6 crucial things I wish I knew when choosing Magento. Hando Sinisalu colecteaza si analizeaza studii de caz bazate pe marketing digital si este autorul cartii The Best of Global Digital Marketing, Storybook 1 and 2.

De ce este nevoie de informare constanta in eCommerce?

La nivel national exista peste 8000 de magazine online, conform estimarilor platformei operationale Frisbo, cifra in continua crestere. In cadrul TeCOMM, proprietarii magazinelor online isi dezvolta afacerea prin participarea la peste 25 de prezentari, workshop-uri si dezbateri, dar intalnesc si furnizorii de servicii in zona expozitionala. Inscrierile la editia din aceasta toamna au inceput deja pe site-ul evenimentului: http://www.cluj.tecomm.ro.

Conferinta TeCOMM a reunit in 5 ani peste 1400 de participanti, 250 de prezentari, workshop-uri si dezbateri si peste 180 de speakeri nationali si internationali. Evenimentul este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 17 
 on: August 06, 2016, 05:36:40 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Societatea Maxxperformance.ro presteaza servicii de chiptuning pentru peste 40 de marci auto, infatisand astfel o disponibilitate superioara pe piata de profil din Romania. Chiptuning-ul (tuning-ul electronic) reprezinta optimizarea partiala sau totala a soft-ului de management al sistemului unui autovehicul, in vederea cresterii puterii cu pana la 30%. Este o masura luata de obicei pentru autovehiculele implicate in competitii sportive sau pentru cele aflate in pregatire pentru astfel de competitii.

Motoarele manageriate printr-o unitate centrala electronica (ECU) pot beneficia de optimizari ale functionarii pe baza chiptuning-ului care se poate efectua la Maxxperformance.ro. Multitudinea de marci pentru care este disponibila aceasta firma specializata este un argument pentru alegerea acesteia.

Care sunt operatiunile de chiptuning pentru care Maxxperformance.ro asigura succesul?

Toti proprietarii de autovehicule aflati in cautarea unei firme de chiptuning in Bucuresti pot apela cu incredere la Maxxperformance.ro, avand siguranta ca asemenea operatiuni sunt considerate operatiuni de rutina de catre echipa de profesionisti.

Alaturi de tuning-ul vizual, de tuning-ul la jante ori la suspensii si frane, tuning-ul electronic, denumit chiptuning, este o varianta importanta de tuning. Iata ce activitati cuprinde chiptuning-ul:

• Resoftare auto (Maxxperformance.ro detine software-uri licentiate: WinOLS, Alientech ECM Titanium si VCPowerteam Swiftec)
• Remapare (prin remapare se modifica setarile din fabrica; dureaza doar o ora si are efecte imediate)
• Diagnoza computerizata
• Anulare DPF (caz in care este necesara si anularea fizica a filtrului DPF)

In functie de actiune, se folosesc echipamente performante de tipul CMD, ByteShooter si asa mai departe.

Care sunt marcile auto care compun portofoliul de chip tuning al companiei Maxxperformance.ro?

Marcile premium precum Bentley, Chrysler, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Jaguar si Porsche sunt printre primele care ajung sa beneficieze de chiptuning, dar si marcile Toyota, Nissan, Suzuki, Mercedes, Land Rover, Jeep, BMW si Audi ajung la Maxxperformance.ro pentru chiptuning care sa implice un pret stabilit in functie de motorizare.

Chip tuning-ul pentru Golf 4 este de asemenea o operatiune cautata in plan national, si de aceea Maxxperformance.ro este compania pregatita sa asigure aceasta operatiune pentru toate motorizarile implicate.

Acestea reprezinta mai putin de jumatate din totalul marcilor care pot fi dotate cu un soft pentru motor si care pot beneficia de oricare actiune de chip tuning auto. Chip tuning-ul auto foloseste la un cuplu marit motor - sistem de transmisie, precum si o ardere mai eficienta a combustibilului. Niciun risc nu este implicat, doar avantajele isi fac simtita prezenta.

Serviciile de chip tuning din Bucuresti nu prezinta multe posibilitati, desi nevoia de tuning al soft-ului de management al motorului apare mai devreme sau mai tarziu. Pentru orice eventualitate, pe durata operatiunilor se fac back-up-uri pe servere dedicate, astfel incat soft-ul sa nu aiba de suferit si sa fie modificat in mod corespunator.

Compania Maxx Performance Chiptuning, detinatoarea site-ului Maxxperformance.ro, poate fi contactata la numarul de telefon 0765.446.44. De asemenea, informatii suplimentare se pot obtine si printr-un e-mail trimis la adresa office@maxxperformance.ro.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 18 
 on: August 06, 2016, 05:34:40 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Fabrica Rekord este cel mai mare producator si exportator de incaltaminte din judetul Alba si a optat pentru implementarea sistemului informatic integrat de la Alfa Software in vederea realizarii managementului proceselor de afaceri, in special a celor de productie.

Rekord Alba produce incaltaminte sport (ghete de munte, cizme pentru motocros, ghete sky-fond) sub numele unor branduri cunoscute precum: Salomon, Garmont, Mammut, Dolomite, Salewa, Viking sau Alfa. Colaborarea de lunga durata cu detinatorii acestor marci de incaltaminte demonstreaza preocuparea conducerii companiei pentru respectarea standardelor inalte de calitate si a exigentelor privind onorarea termenelor de livrare a produselor finite. Nevoia de a controla cu strictete procesele de aprovizionare, productie si livrare au stat la baza deciziei de a achizitiona sistemul integrat ASiS. 

“Solutia propusa de Alfa Software a avut in vedere nevoile noastre concrete de a manageriza productia, tinand cont de specificul nostru de activitate si a corespuns totodata cerintelor noastre inclusiv din perspectiva financiara. In prezent, cu ASiS ERP, avem o organizare solida a informatiilor, la orice nivel. Timpul de procesare a informatiilor de natura economica s-a redus considerabil datorita multiplelor automatizari realizate de echipa de implementare.”  a declarat doamna Maria Fekete, director economic Rekord SRL.

Un prim pas in pastrarea relatiei companiei cu clientii externi a fost automatizarea preluarii comenzilor si importul lor dintr-un format Excel in sistemul ERP ASiS.

Tot printr-o operatie de import dintr-un fisier Excel, sunt adaugate receptiile de materii prime si materiale in baza de date, cu preluarea automata a datelor necesare in declaratia Intrastat. Aceasta automatizare a inlocuit procesul de introducere manuala a documentelor de receptie. O receptie are in medie 100 de pozitii si timpul minim de introducere a ei de catre un operator, in sistemul ERP, ar fi de 20 - 30 de minute fara aceasta automatizare.

De asemenea, pentru conducerea companiei era important ca in sectiile de productie, materiile prime si materialele utilizate in procesul de fabricatie sa fie gestionate la nivel de lot, iar produsele finite sa se poata raporta atat tinand cont de lot cat si pe marimi. ASiS a rezolvat aceasta cerinta, lotul fiind un element care se regaseste in urmarirea intregului proces de productie.

In cazul productiei proprii, consumul materialelor in sectii se face folosind un centralizator specific in care se cumuleaza mai multe comenzi de productie in acelasi timp, cu scopul de a eficientiza consumul de materii prime si timpul de executie. Productia din sectii este urmarita si raportata la nivel de operatie si pe marimi, prin scanarea rapoartelor zilnice de productie. Exista posibilitatea de a raporta produsele rezultate care nu indeplinesc criteriile de calitate cerute de beneficiari (calitatea a 2-a).

In ceea ce priveste costurile de productie, ASiS ERP calculeaza automat pretul de stoc, folosind o formula de calcul care tine cont de pretul materialelor folosite in productie si de alti coeficienti interni.

La facturare, se preiau preturile negociate cu clientii, fiind necesara completarea doar a cantitatilor de produse rezultate pe marimi. Formularul de factura este generat in mai multe limbi in format PDF, Excel sau Word.

Compania Rekord a fost infiintata in 1994 si este detinuta de familia Giacometti Alcide. In prezent, compania a ajuns la o cifra de afaceri de peste 23 milioane de EUR si peste 400 de angajati.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 19 
 on: August 06, 2016, 04:56:34 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Unul dintr factorii cei mai esentiali care stau la baza realizarii unor cercetari pe piata mobilierului este puterea de cumparare. Aceasta din urma reprezinta capacitatea cumparatorilor de a achizitiona in cele mai bune conditii produsele sau serviciile care ii intereseaza. Totodata, putem spune ca puterea de cumparare reprezinta si un bun instrument de masura al ofertei concurentilor. In acest fel se poate determina daca oferta concurentei este mai consistenta si daca sunt necesare a se lua masuri pentru a atrage clientii.

Primul element pe care trebuie sa il indeplineasca orice piesa de mobilier living este calitatea. Multi dintre consumatori prefera sa isi aleaga doar acele piese de mobilier care sa raspunda la anumite standarde astfel incat sa isi dovedeasca rezistenta si durabilitatea in timp.
Complex Slava realizeaza astfel de cercetari de piata in mod frecvent pentru a putea indeplini cat mai cu acuratete cerintele si preferintele consumatorilor.

Mobilier romanesc sau strain?

Conform unor studii recente, a reiesit ca preferinta consumatorilor se indreapta catre mobilierul autohton, in ciuda faptului ca multe marci straine se afla pe piata romaneasca si ofera mobilier modern si ecologic, se pare ca si companiile romanesti incep sa se ridice la aceste standarde si sa reuseasca sa indeplineasca aceleasi exigente.

Complex Slava este una dintre aceste companii care intotdeauna ofera mobilier living de inalta calitate, astfel incat sa poata sa satisface chiar si cele mai inalte exigente.

Practic, atunci cand vorbim despre realizarea unei cercetari de marketing pe un anumit segment de piata, acestea se realizeaza urmarind mai multe elemente precum varsta, mediul social, educatia si multe altele.

Astfel, cu ajutorul unor astfel de instrumente, cum este si cercetarea de marketing sau de piata se poate determina cel mai usor catre ce trend-uri se indreapta industria mobilierului.

Avand in vedere ca in ultimul timp piata mobilierului romanesc a urcat in topul preferintelor, putem spune ca a cunoscut o crestere impresionanta pe segmentul intern.

Complex Slava este una dintre companiile care a reusit inca de la inceputul activitatii sale sa ofere un mobilier de calitate inalta si sa se mentina printre marcile de notorietate care dicteaza trendurile pe piata mobilierului autohton.

Aspecte privind preferintele consumatorilor

Preferintele consumatorilor evolueaza si, daca inainte era suficient ca o piesa de mobilier pentru living sa fie doar functionala, astazi lucrurile nu mai sunt chiar atat de simple. Designerii trebuie sa se gandeasca la solutii inovatoare si sa utilizeze materiale noi pentru productia de mobilier. Totusi, exista un segment al mobilierului care nu se demodeaza niciodata si anume cel produs din lemn masiv care prezinta niste detalii impresionante si o eleganta nemaipomenita.

Alegerea companiei cu care colaboreaza clientii pentru a-si comanda piesele de mobilier living cunoaste si acesta anumite exigente, nemaifiind suficient sa mearga pana la magazinul de la capatul strazii pentru a achizitiona mobilier. Daca sunteti in cautarea unui mobilier care sa va satisfaca exigentele din toate punctele de vedere, va asteptam pe site-ul complexslava.ro unde sa va alegeti mobilierul preferat in functie de ceea ce va doriti.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 20 
 on: August 04, 2016, 07:43:37 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Banca Transilvania lansează, în premieră pe piața din România, un instrument alternativ de plată, brățara contactless BT, care poate înlocui cardul la plata cumpărăturilor. Aceasta oferă acces la contul curent în lei deschis la BT şi posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în țară şi în străinătate. Comisionul de emitere şi pentru plata la comercianți este zero.

Plățile contactless au devenit foarte pop***re în România odată cu creşterea numărului de POS-uri care acceptă astfel de carduri. La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Băncii Transilvania aflate la comercianți se pot face astfel de plăți – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brățările contactless.

Premieră în România: BT lansează brățara contactless - Brățară pe post de card bancar
Detalii:

- Brățările funcționează ca un card bancar contactless, aşa încât pentru plățile de până la 100 de lei nu este necesară introducerea PIN-ului;

- Pot fi emise clienților Băncii Transilvania care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card;

- Clienții pot solicita o astfel de brățară în oricare dintre sucursalele şi agențiile băncii;

- Abonamentul lunar este de doar 3 lei / brățară;

Festivalul UNTOLD, care are loc în Cluj-Napoca, în 4 – 7 august a.c., eveniment la care BT este banca oficială, este una dintre primele ocazii în care brățările contactless pot fi folosite. Cu ajutorul acestora – dar şi cu numerar sau cu card bancar - pot fi încărcate la UNTOLD brățările de festival şi cardurile de festival, în locațiile Credit Point.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10