FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: April 11, 2018, 12:08:26 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by Marius Titulescu
Mai folosit acel ERP?
L-ati recomanda si pentru alte industrii de productie?
___________________________________________
Marius
Vezi si Clarvision ERP

 2 
 on: January 05, 2018, 09:55:35 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Am deschis acest topic, ca sa incerc sa-i convig pe cei care au calculatoare cu placi video bune, sa mineze criptomonede. Minatul nu este complicat si la un moment dat poate aduce bani frumosi. Cercetati!

 3 
 on: February 22, 2017, 01:36:24 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by Marius Titulescu
Felicitari pentru alegerea facuta. Noi lucram cu ERP Clarvision, dar ASiS e o alegere buna.

 4 
 on: October 16, 2016, 02:13:58 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Când avem nevoie de servicii de deratizare?

Deratizarea este recomandată de două ori pe an, iar acest lucru este chiar legiferat de statul român prin legea 95/2006 care prevede că orice angajator trebuie să încheie un contract cu o firmă autorizată DDD și să îndeplinească condițiile necesare pentru deratizare, dezinsecție, igienă și dezinfecție periodică.

Trebuie să știm că șobolanii și șoarecii transportă o gamă largă de viruși care în contact oameni, pot afecta sănătatea lor! De asemenea, rozătoarele pot infecta mâncarea la care au acces, pot să distrugă cabluri de orice fel, mobilier etc. Pentru mai multe informații puteți accesa acest link.

 5 
 on: September 22, 2016, 03:59:32 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by Marius Titulescu
Salut. O alta varianta pentru cursuri de economie este TPS. Recomand.

 6 
 on: August 25, 2016, 11:51:22 AM 
Started by dorel_puchianu - Last post by Marius Titulescu
Am auzit si eu de ele. Numai lucruri bune.
Merita incercata una SH.
____________________________________
Marius
prese hidraulice

 7 
 on: August 22, 2016, 01:16:57 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a dispus implementarea unui pachet de dezvoltare instituțională care include inițierea unui proiect pilot de introducere a unor noi mijloace de comunicație rapidă tip tabletă pentru echipajele structurilor operative care acționează pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.

Demersul dotării cu tablete pentru echipajele de intervenție se dezvoltă în cadrul unui proiect care a fost evaluat si selectat pentru finanțare din fonduri europene, respectiv Fondul pentru Securitate Interna, componenta de Cooperare Polițienească (FSI Police), în anul 2013. Proiectul respectiv a fost ulterior introdus ca acțiune în Programul Național FSI, document aprobat de către Comisia Europeană în anul 2015.

Cu sprijinul acestor dispozitive, echipajele din teren vor beneficia de acces securizat și rapid la bazele de date și vor putea introduce în sistem informații direct de la fața locului.

Astfel, verificarea identității persoanelor va fi mult mai rapidă, existând posibilitatea inclusiv a vizualizării în timp real a datelor și imaginii celor verificați. Totodată, echipajele care intervin la urgențele semnalate prin sistemul 112 vor putea accesa pe timpul deplasării la fața locului date preliminare privind istoricul altor evenimente semnalate la coordonatele respective, persoane implicate și eventualul trecut infracțional al acestora, adaptându-și astfel modul de intervenție și resursele alocate, crescând eficiența acțiunilor operative.

Proiectul pilot se va derula la nivelul Municipiului București și județelor Constanța și Brașov, urmând ca primele tablete să fie date în utilizarea structurilor de poliție până la sfârșitul acestui an.

Ulterior acestui pilot, se intenționează ca astfel de dispozitive să fie introduse și pentru echipajele de intervenție ale Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Imigrări și Poliției de Frontieră Române.

În cadrul proiectului pilot, în valoare de aproximativ 512.000 euro, se vor achiziționa de către Inspectoratul General al Poliției Române un număr de 665 de tablete și se va dezvolta sistemul de interconectare și comunicare securizată între acestea.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 8 
 on: August 15, 2016, 03:30:08 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
În intervalul 5-7 august a.c., la nivel naţional, aproximativ 25.000 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat acţiuni preventive atât în mediul urban, cât şi în cel rural, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă civică.

În perioada menţionată, peste 14.500 de polițiști și 2.100 de jandarmi au fost zilnic la datorie pentru prevenirea și combaterea infracționalității, acționând mai ales în zonele aglomerate și cu risc criminogen. Polițiștii au desfășurat 1.180 acţiuni și controale, fiind constatate 394 infracţiuni, dintre care 168 de natură judiciară și 226 de altă natură. Au fost aplicate 8.348 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.476.863 lei. Totodată, s-au confiscat bunuri în valoare de 46.405 lei.

Au fost puse în executare mandate şi sentinţe, dintre care: 6 de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 de arestare preventivă, 2 europene de arestare, emise de alte state, şi unul prin intermediul Biroului Național Interpol.

Pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație grave, la nivel național au acționat în total 1.800 de polițiști rutieri, cu 420 de aparate radar. Echipajele rutiere au beneficiat și de sprijin aerian, principalele drumuri naționale și autostrăzi fiind monitorizate zilnic de un elicopter MAI.

Pe Autostrada A1, pe sensul de mers București – Pitești și pe Autostrada A2,  pe sensul de mers București – Constanta, au fost înregistrate valori ridicate de trafic, vineri si sâmbătă, media zilnică fiind de peste 21.700 de autovehicule.

În perioada 05-07.08.2016, au fost constituite dispozitive suplimentare formate din polițiști, jandarmi și pompieri pentru menținerea ordinii și siguranței publice în stațiunile de pe litoralul Mării Negre unde a fost înregistrat zilnic un număr de peste 235.000 turiști.

Jandarmeria Română a desfășurat în această perioadă 360 de misiuni de  asigurare a ordinii publice la evenimentele publice cu participare numeroasă. Totodată, 150 de jandarmi montani au fost prezenți zilnic pe traseele montane oferind sprijin turiștilor în 66 de cazuri.

În ceea ce privește situația în punctele de trecere a frontierei de stat, la acest sfârșit de săptămână a fost înregistrat un trafic de 735.729 persoane dintre care 337.884 persoane au ieșit din țară, iar 397.845 persoane au intrat în țară. De asemenea, punctele de trecere a frontierei au fost tranzitate de peste 191.000 mijloace de transport.

În perioada 5-7 august, echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență în peste 3.000 de cazuri, dintre care 1.178 pe litoral. Totodată, la nivel național, pompierii au acționat pentru stingerea a 524 de incendii și în 30 de situații pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo-hidrologice periculoase.

Aeronavele Inspectoratului General de Aviație au executat 56 de misiuni aero-medicale și de sprijin al celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Situația operativă a fost monitorizată permanent prin Centrul Național de Conducere Integrată al MAI.  Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru asigurarea respectării legii și prevenirea activităţilor infracţionale, prin organizarea de acţiuni punctuale și suplimentarea numărului de echipaje de patrulare în mediile şi zonele de interes operativ.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 9 
 on: August 15, 2016, 02:59:43 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Spirulina este cunoscuta numai pentru unul dintre beneficiile sale - si anume imbunatatirea memoriei. Totusi, beneficiile spirulinei se manifesta si in alte functii ale organismului si, fiind un supliment alimentar, poate fi administrata oricui, chiar si cu scop preventiv. In magazinul online herbagetica .ro, clientii pot gasi diferite suplimente alimentare care contin spirulina in combinatie cu diferite alte substante benefice din aceeasi categorie.

Care sunt efectele spirulinei?

Spirulina este un ajutor de incredere al sistemului imunitar, contribuie la reducerea nivelului de colesterol si la cresterea nivelului de energie, intarzie imbatranirea naturala a organismului si ajuta la mentinerea greutatii optime.

Intre beneficiile spirulinei se numara si contributia pe care aceasta o are la regenerarea celulelor ficatului, la corectarea procesului digestiv si la ingrijirea pielii (prin proprietatile sale antioxidante si nutritive).

Spirulina este recomandata pentru persoanele surmenate sau anemice, precum si persoanelor predispuse dezvoltarii de afectiuni ale ochilor cum sunt cataracta, miopia sau glaucomul.

De unde se cumpara?

Spirulina, nefiind un medicament, ci un supliment alimentar, poate fi achizitionata si din farmacii, si din magazine cu produse naturiste, chiar si din diferite magazine generice (de tip supermarket). Este important sa fie achizitionata dintr-un magazin de profil pentru a avea parte de sfaturi corespunzatoare si pentru a putea alege varianta cu cea mai mare concentratie recomandata, in combinatie cu diferite substante nutritive, avand la dispozitie recipiente de diferite gramaje.

In magazinul online Herbagetica, de exemplu, clientii pot gasi AFA Stem Complex (complex cu 3 alge verzi-albastre, cu rol in productia de celule Stem si in necrozarea formatiunilor tumorale), Ginkgo 120 Stem (singura formula din Romania cu cea mai mare concentratie recomandata de Ginkgo Biloba) si Ginkgo Curcumin95 (un aliat puternic in tratarea bolilor neuronale si sustinerea functiilor sistemului nervos), in diferite gramaje.

Pentru mai multe informatii despre beneficiile spirulinei si alte suplimente alimentare naturale, accesati site-ul oficial al companiei Herbagetica.

Sursa: comunicatedepresa.ro

 10 
 on: August 12, 2016, 10:01:58 PM 
Started by dorel_puchianu - Last post by dorel_puchianu
Perioada de prezentare a amplului proiect expozițional „Comorile României” în Republica Pop***ră Chineză a ajuns la final, cele 445 de piese excepționale de patrimoniu din colecțiile a peste 30 de muzee din România urmând a se întoarce în țară la finalul lunii august 2016.

La Muzeul Național al Chinei din Beijing expoziția a fost admirată de 110.000 persoane, între 28 ianuarie și 8 mai, iar la Muzeul Provinciei Sichuan din Chengdu a adunat 180.000 de vizitatori în intervalul 5 iunie - 5 august 2016.

În cadrul proiectului, coordonat de Muzeul Național de Istorie a României și Muzeul Național de Artă al României și organizat în parteneriat cu peste 30 de muzee din țară, au fost prezentate creații ale marilor civilizații neolitice, din epoca bronzului și fierului, geto-dacice și romane, precum și ale culturii medievale și pre-moderne românești, multe dintre ele unice în lume, constituind adevărate comori universale.

Itinerarea expoziției „Comorile României” în Republica Pop***ră Chineză a constituit un proiect major în cadrul Programului de cooperare culturală dintre guvernele celor două țări pe anii 2013-2016.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către colegii din Muzeul Național de Istorie a României și din Muzeul Național de Artă al României implicați în desfășurarea proiectului, pentru seriozitatea și devotamentul cu care s-au angajat în realizarea acestui mare și complex proiect cultural. De asemenea, adresăm mulțumiri tuturor colegilor din muzeele românești angrenate în organizarea acestei expoziții-eveniment, pentru generozitatea de a ne fi împrumutat piese foarte valoroase din colecțiile lor și pentru tot sprijinul acordat. Recunoștința noastră se îndreaptă și către partenerii chinezi de la Art Exhibitions China prin ale căror cooperare, profesionalism și muncă asiduă a devenit posibilă realizarea primei expoziții românești de arheologie și istorie itinerată în China. Mulțumim, de asemenea, reprezentanților mass-media din România și China care au realizat reportaje și articole ample, relatând subiectul cu profesionalism, asigurând în acest fel vizibilitate sporită evenimentului.

În acest moment, în țară, la Muzeul Național de Istorie a României este deschisă expoziția în oglindă intitulată „România. Civilizații suprapuse”ce reunește artefacte arheologice și istorice de primă importanță din colecțiile Muzeului Național de Istorie a României și ale altor muzee românești. Adevărate capodopere aparținând patrimoniul național, aceste obiecte stau mărturie cu privire la numeroasele civilizații care s-au succedat de-a lungul timpului în cuprinsul spațiului actual al României, loc de convergență culturală. Expoziția este deschisă până în data de 18 septembrie 2016.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Pages: [1] 2 3 ... 10