FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - dorel_puchianu

Pages: 1 ... 81 82 [83]
1231
Regulament / Regulament in detaliu
« on: July 06, 2013, 08:12:03 PM »
Va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

1.Inainte de a posta, va rugam sa alegeti categoria corespunzatoare.
2.Nu folositi un limbaj de strada, nu scrieti prescurtat si nu jigniti persoanele din cadrul forumului.
3.Nu postati SPAM, daca doriti sa prezentati un serviciu, un produs puteti sa o realizati in categoriile corespunzatoare.
4.Nu se accepta discriminarea sau rasismul!
5.Nu se permit posturi irelevante de gen "ok", "lol", "oki doki", precum sau alte variante similare.
6.Nu se permit poze mai mari de 600x480 pixeli.
7.Nu sunt permise discutiile in alta limba decat limba romana, este un forum dedicat romanilor, poate alte persoane nu inteleg limba dvs.!
8.Ilegalitatile sunt interzise sub orice forma!
9.Deciziile luate de Administratori/Moderatori se pot comenta doar in PM.
10.Administratorii detin acest forum, si administreaza forumul.
11.Ne rezervam dreptul de a modifica oricand prevederile Regulamentului. Modificarile vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul acestui topic.
12.Inregistrarea unui utilizator este vazuta si aprobata de un administrator. In momentul inregistrarii aveti obligatia de a citi acest regulament. Daca sunteti deja inregistrat aveti obligatia de a reciti regulamentul cel putin odata la 24 de ore, actiunea de a posta continut in continuare reprezinta acceptarea tacita a regulamentului, indiferent ca l-ati citit sau nu.
13.Toate persoanele care posteaza pe acest forum raspund personal pentru continutul mesajelor postate si isi asuma toate consecintele!
14.Datele dvs. de identificare vor fi puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care se va solicita si argumenta corespunzator.
15.Conturile create nu se sterg!
16.Va rugam sa postati mesaje intr-o maniera civilizata.

1232
M (site-uri cu litera M) / Revista MyCOMPUTER
« on: July 06, 2013, 07:50:43 PM »
Revista MyCOMPUTER a revenit in mediul online dupa o pauza de mai bine de doi ani de zile. Site-ul revistei este http://www.myc.ro/. MyCOMPUTER este o revista online 100% romaneasca. Pe site gasiti stiri zilnice din domeniul IT, articole, filme si arhivele revistelor in format PDF.

1233
Capitale, oraşe / Roma vs. Viena
« on: July 02, 2013, 09:39:34 PM »
Am avut ocazia sa vizitez Roma, dar si Viena de mai multe ori. Desi Roma este considerata "un muzeu deschis", personal consider Viena o capitala mult mult mai frumoasa decat Roma. Daca sunt subiectiv sau nu ramane de vazut, topicul este deschis   :)

1234
Cum se prepara? / Azitromicina Sandoz 100mg/5 ml
« on: June 30, 2013, 04:31:01 PM »
Recent cel mic (3 ani) a avut otita si medicul ORL, ne-a recomandat Azitromicina si alte medicamente. Toate bune si frumoase pana am ajuns acasa cu medicamentul. Pe prospect, in cazul flaconului de 20 ml (400 mg) scria sa adaugam 10 ml de apa rece. Mai jos scrie ca trebuie sa umplem flaconul pana la linia de marcaj. Ok, sincer dupa ce am citit prospectul nu am inteles cum trebuie preparat. De ce? Pentru ca flaconul nu are nici o linie de marcaj. Ajuns la farmacie, o farmacista mi-a zis "pai trebuie umplut flaconul pana la marcaj" (marcaj care nu exista pe flacon, i-am spus...), insa a doua farmacista m-a lamurit complet. Flaconul trebuie umplut cu 10 ml de apa rece, daca atat scrie asa trebuie preparat si gata. Si la urma urmei este si logic ca nu are linie de marcaj pe el. Ok cu logica, dar cei care au facut prospectul, probabil l-au facut pentru mai multe tipuri de medicamente, insa trebuiau sa specifice clar ca pentru acest model se face in acest fel, nu sa lase loc si sa spuna "Flaconul apoi trebuie umplut pana la linia de marcaj...." Ca omu cand ii grabit, nu mai intelege nimic. Asadar pentru Azitromicina Sandoz 100mg/5 ml flacon de 20 ml, adaugati 10 ml de apa rece si agitati bine, si atat. Practic suspensia va ajunge pentru 4 doze de cate 5 ml, insa ultima doza a fost de doar 3,5 ml, deci in total 3 x 5 ml si 1 x 3,5 ml. Interesant, nu?

1235
Java / Regula de 3 simpla in JAVA
« on: June 21, 2013, 01:45:49 PM »
Pentru ca multi dintre noi utilizam regula de 3 simpla pentru a calcula de exemplu: cati litri avem nevoie pentru a parcurge cu masina noastra 135 de km; m-am gandit sa scriu in JAVA un program simplu care calculeaza datele introduse, fara a ne stresa noi sa le calculam pe o foaie de hartie. Simplu introduceti datele si aflati rezultatul  :D

Iata programul scris in JAVA pentru a calcula consumul de benzina sau motorina:

import java.util.Scanner;

public class dd {
   public static void main(String[] args) {
         Scanner citire = new Scanner(System.in);
         double Vcompleta, Vnecunoscuta, rezultat;
         System.out.println("Cu cati litri parcurgi 100km?");
         Vcompleta = citire.nextDouble();
         System.out.println("Cati km ai parcurs?");
         Vnecunoscuta = citire.nextDouble();
         rezultat = (Vnecunoscuta * Vcompleta) / (100);
                System.out.println("Consumul de carburant in litri este de:");
               System.out.println(rezultat);
            
 }
}
Cum se va afisa in JAVA:

Cu cati litri parcurgi 100km?
10
Cati km ai parcurs?
200
consumul de carburant este de:
20.0

1236
BMW / Fara inspiratie sau mandrie?
« on: June 20, 2013, 09:41:40 PM »
Partea amuzanta sau fara inspiratie a unor posesori de BMW, este ca prefera ca numarul de inmatriculare sa poarte initialele marcii. Spre exemplu: B 00 BMW, sau BH 00 BMW. Sa fie oare un moment de neinspiratie sau de mandrie absoluta?
Ar fi interesant sa vedem posesorul unui Audi sau a unui Mercedes cu numar de inmatriculare care sa contina initialele BMW, nu?

1237
Sondaje / Google + vs. Facebook
« on: June 20, 2013, 09:35:43 PM »
Renuntati la Facebook? Treceti pe Google + si va anuntati prietenii de noua schimbare? Sau va pastrati conturile pe ambele retele de socializare?

Pages: 1 ... 81 82 [83]