FORUM - Testat in Romania

Bine ai venit pe forumul Testat in Romania (testatinromania.ro) => Stiri => Topic started by: dorel_puchianu on December 03, 2014, 09:05:31 PM

Title: Teamnet, în topul celor mai buni angajatori din România în 2014
Post by: dorel_puchianu on December 03, 2014, 09:05:31 PM
Grupul Teamnet, unul dintre integratori de IT&C din regiune, a fost numit unul dintre cei mai buni angajatori din România în 2014. Compania este al doilea cel mai bun angajator la categoria “Companii cu număr de angajați între 250 și 1.000”, conform cercetării Best Employers Study realizate de Aon România, filiala locală a liderului mondial în brokeraj de asigurări, consultant de risc și resurse umane.

Best Employers Study 2014 include informații colectate în urma participării a peste 200 executivi și 8.700 angajați din România. Sondajul s-a derulat pe o perioadă de 9 luni, sub coordonarea diviziei Aon Hewitt, lider mondial în consultanță în domeniul resurselor umane din cadrul Aon, și oferă o clasificare a companiilor din punctul de vedere al imaginii pe care o au ca angajator în piața forței de muncă, în baza opiniei propriilor angajați.

“Suntem mândri să fim desemnați al doilea cel mai bun angajator de talie medie din România. Realizările noastre au avut la temelie oamenii, astăzi o echipă de peste 800 dintre cei mai buni experți în domeniu. La Teamnet, investim continuu în echipă și desfășurăm numeroase inițiative pentru dezvoltarea profesională a acesteia, dar și pentru dezvoltarea și pregătirea următoarei generații de specialiști, încă de pe băncile facultății. Astfel, susținem inteligența și creativitatea românească și ne concentrăm pe atragerea și dezvoltarea de talente și specialiști în cadrul Teamnet. Premiul obținut în urma cercetării Best Employers Study 2014 este o recunoaștere a tuturor eforturilor noastre pentru echipă și, în ansamblu, pentru dezvoltarea competențelor din industrie. Și, totodată, este încă o dovadă că strategia noastră de a pune oamenii pe primul loc este câștigătoare.”

Nominalizarea Teamnet în clasamentul Best Employers a avut la bază răspunsurile a 500 dintre cei peste 800 de angajați ai grupului și relevă gradul ridicat de mulțumire și de engagement al echipei cu privire la compania unde lucrează. Conform Best Employers Study, nivelul mediu al implicării profesionale a angajaților din România în raport cu munca lor este în prezent de 62%, comparativ cu 57% în 2013.

Valentin Țuca, CEO Aon South Eastern Europe: “Constatăm un interes crescut din partea companiilor românești pentru a-și evalua gradul de engagement, prin prisma unui proiect profesional, derulat independent, cum este Best Employer Study, ceea ce ne bucură. Acest lucru denotă maturitate organizațională și acceptarea paradigmei că fără angajați mulțumiți nu poți atinge performanța operațională dorită. Cred că, încet, își face loc și la noi conceptul de “fericire organizațională”, care este de fapt fundamentul unui atașament profesional sănătos, așa numit “engagement”.

Teamnet investește permanent în dezvoltarea echipei sale de specialiști pentru a crea inovație continuă și a genera proiecte de magnitudine, cu impact puternic în societate. Grupul oferă  oportunități permanente echipei pentru dezvoltarea de noi competențe și obținerea de certificări în tehnologii de ultimă generație, ca parte a unui sistem competitiv, dedicat generării evoluției prin tehnologie. Compania desfășoară programe ample de internship și programe academice gratuite. Numai în 2014, peste 190 de tineri au beneficiat de un internship în cadrul grupului, iar aproximativ 60 de studenți au avut oportunitatea să participe la cursuri gratuite susținute de experții Teamnet.

Grupul va continua să investească în inițiative care să susțină dezvoltarea permanentă a echipei și estimează să depășească 1.000 de angajați în 2015.