FORUM - Testat in Romania

Bine ai venit pe forumul Testat in Romania (testatinromania.ro) => Stiri => Topic started by: dorel_puchianu on November 15, 2014, 12:21:18 PM

Title: 11 zile de Black Friday - promotii explozive la Matar.ro
Post by: dorel_puchianu on November 15, 2014, 12:21:18 PM
Matar.ro, cel mai mare retailer de incaltaminte online , aduce in fata clientilor sai, cu ocazia Black Friday , doua super oferte cu produse gratuite: 2+1 gratuit si 3+2 gratuit. Mai mult decat atat, la Matar.ro , Black Friday va dura 11 zile, incepand cu data de 21 noiembrie, pana pe 1 decembrie inclusiv inclusiv.

Matar.ro ofera un motiv de bucurie doamnelor si domnilor care isi doresc sa dea un refresh garderobei, reusind sa se incadreze intr-un buget limitat. Ca in fiecare an, de Black Friday, Matar.ro si-a propus sa isi rasfete clientii si sa ii ajute pe acestia sa cumpere 3 produse la pret de 2 sau 5 produse la pret de 3.

 

Asadar, daca nu ai reusit inca sa cumperi perechile preferate de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna, este momentul sa o faci acum si sa primesti astfel perechea ta gratuita. La doua perechi cumparate, o poti alege pe cea de-a treia gratuit, iar la trei perechi cumparate, ai avantajul de a adauga alte doua produse in cos, fara costuri suplimentare.

In acest an am pregatit si un catalog cu cele mai apreciate produse pentru femei, barbati si copii, articole care pot fi cumparate de pe Matar.ro in aceasta perioada: http://www.matar.ro/BlackFriday2014/

"Ca in fiecare an, Black Friday este un prilej unic de a aduce bucurie in casele clientilor nostri, cu promotii unice si cosuri de cumparaturi mai mult decat tentate. Suntem constienti de amploarea pe care a luat-o acest eveniment comercial in ultimii ani si incercam sa venim in intampinarea clientilor nostri, dar si a potentialilor clienti, cu oferte cat se poate de generoase si reale. Matar.ro ofera, in acest an, produse gratuite clientilor care adauga in cosul de cumparaturi cel putin 2 articole. Cu aceasta ocazie ii indemnam pe cei care fac cumparaturi sa adauge in cos produse atat pentru ei, cat si pentru prieteni sau familie. Si sa nu uitam ca acum este momentul potrivit sa alegem darurile pentru Sfantul Andrei, dar si pentru mult asteptata sarbatoare de Mos Nicolae." - Ana-Maria Dragota, Marketing Manager Matar.ro (http://www.matar.ro/)