FORUM - Testat in Romania

Teste => Teste => Jocuri PC => Topic started by: Jonathan Blackheart on June 28, 2014, 09:39:46 PM

Title: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: Jonathan Blackheart on June 28, 2014, 09:39:46 PM
Am facut recent finala la Manhunt 1 si cum mi-a placut mult jocul, am decis sa fac tot posibilul sa obtin si Manhunt 2. Am fost la un club de internet, l-am downloadat si l-am scris pe un DVD. A costat si scrierea DVD-ului, desigur. Torentul se numea:

Manhunt_2_Uncut_Edition_ENG_WhitePulciBox_iso.

Am ales intentionat torentul acesta din cauza ca e, conform numelui, varianta necenzurata, iar acest joc a provocat destule controverse, dupa cum scrie si pe Wikipedia, ajungind sa fie cenzurat sau ceva de genul, asadar m-am bucurat mult cind am gasit un torent ce pretindea ca e o rara varianta necenzurata. M-am intors bucuros acasa si l-am instalat. S-a instalat destul de frumos, fara sa fie nevoie nici de crack, nici de update, nici de nimic de genul, jocul fiind un simplu fisier ISO ce nu continea nici vreun crack, nici vreun patch. Insa de cum am inceput sa joc, am constatat cu stupoare urmatorul fapt: in meniul jocului, daca ma duc la "Settings" si apoi la "Controls", ulterior la "Action Controls" si/sau "Movement Controls" nu pot schimba setarile, adica butoanele presetate de joc, indiferent pe ce apas sau pe ce dau click. Ce se intimpla? Am prins vreo versiune "defecta"? Ce ar trebui sa fac?

Mentionez ca acest joc a fost "ripuit" de un italian, meniul de la instalare fiind bilingv - adica intai scria in italiana si apoi in engleza. Sa fi facut tipul care a "ripuit" jocul vreo greseala undeva? Caci toate celelalte setari - Difficulty, Audio, Video si Brightness - se pot schimba, numai controalele nu...  ???

PS: aici e adresa torentului:

http://isohunt.to/torrent_details/6242637/Manhunt-2-Uncut-Edition-ENG-WhitePulciBox-iso

si abia acum observ ca la RECOMMENDED REQUIREMENTS scrie ca trebuie DirectX version 9.1c, iar eu am - conform utilitarului DirectX Diagnostic Tool - DirectX 9.0c (4.09.0000.0904). De aici sa fie oare problema? Sincer, nu prea inclin sa cred ca aici e buba, dat fiind faptul ca jocul Amnesia, care e mai nou decit Manhunt 2, merge fara probleme cu DirectX-ul meu!
Title: Re: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: dorel_puchianu on June 29, 2014, 10:18:08 AM
Incearca sa folosesti meniul in italiana.
Title: Re: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: Jonathan Blackheart on June 30, 2014, 12:09:06 AM
Nu are meniu in italiana decit la instalarea jocului, adica in Setup-ul/Install-ul fisierului ISO, nu si in meniul jocului instalat propriu-zis. Si oricum, tot ce scria in italiana acolo era tradus mai jos in engleza.
Title: Re: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: dorel_puchianu on July 02, 2014, 09:16:07 AM
Inseamna ca este un BUG in joc ca nu poti schimba controalele, daca nu gasesti acea optiune. Nu exista un patch pentru acest joc?
Title: Re: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: Jonathan Blackheart on July 03, 2014, 12:33:48 AM
Nu stiu daca exista vreun patch/update, dar am sa caut. In orice caz, am planificat in zilele urmatoare sa ma duc la cineva care sa ma lase sa il downloadez de pe calculatorul/internetul lui pe gratis, sper ca tipul in cauza sa se tina de vorba/promisiune. Am sa incerc sa downloadez jocul cu un alt torent.

De fapt, nu pot fi 100% sigur ca e un bug, desi intr-adevar asa pare, deoarece situatia sta in felul urmator: la "Action Controls" si "Movement Controls" are doua... optiuni, nu stiu cum sa explic mai exact, si anume "1" si "2". La fiecare din ele arata toate controalele, si la "2" toate "key bindings" sint diferite de cum sint la "1", dar sint presetate, in sensul ca nu le pot schimba indiferent cum as incerca. Adica oriunde dau click, nu are nici un efect, nu se schimba nimic, ca si cum as da click in gol, sa zic asa. Setarile sint pur si simplu blocate/fixate intr-un anumit mod, iar eu nu pot decit sa aleg ori setarile de la "1" - caz in care in jocul foloseste controalele presetate acolo, ori "2" - aceeasi poveste, dar sint alte controale decit la "1". E mai usor de aratat decit de explicat in scris, din pacate... :(

Oricum, am sa incerc in weekend sa scot jocul cu un alt torent. Am postat acest topic fiindca eram totusi curios daca ai jucat jocul si daca ai avut si tu acesta problema, sau daca mai stii pe altcineva sa o fi avut.
Title: Re: Manhunt 2 - Probleme cu setarile
Post by: dorel_puchianu on July 03, 2014, 11:00:50 AM
Dupa cum imi explici seamana mai mult a BUG. Dupa ce o sa descarci o alta versiune probabil problema se va rezolva. Nu am jucat Manhunt 2.