FORUM - Testat in Romania

Hardware => Calculatoare / PC-uri => Mouse => Topic started by: Jonathan Blackheart on May 13, 2014, 09:53:26 AM

Title: Probleme cu scroll-ul
Post by: Jonathan Blackheart on May 13, 2014, 09:53:26 AM
Am un mouse Samsung negru (pe PS/2) de vreo 9 ani si in ultima vreme scroll-ul se comporta aiurea: de multe ori daca dau scroll in jos el imi da scroll in sus, si viceversa: daca dau scroll in sus de multe ori el da scroll in jos. De ce se intimpla asta? S-a defectat, sau s-a uzat, sau e vreo problema de software, adica poate am prins vreun virus sau ceva de genul? Stiu ca exista o chestie numita "double-click tracking cookie" pe care daca o "prinzi" are efectul ca face dublu-click cind utilizatorul da doar un singur click. Am prins-o si eu acum citiva ani si cu greu am scapat de ea, desi site-urile pe care am cautat informatii despre ea sustineau ca nu ar fi un virus. In fine, la mouse-ul meu problema e hardware sau software? Adica am prins de pe net ceva asemanator cu acea "double-click tracking cookie" sau e ceva defectiune hardware la mouse?

Mentionez ca nu am instalat de nici nu mai stiu citi ani driverele la mouse, desi am primit un CD cu drivere cind l-am cumparat, insa din moment ce mouse-ul mergea perfect si fara ele, nu m-am mai complicat sa i le instalez.
Title: Re: Probleme cu scroll-ul
Post by: dorel_puchianu on May 14, 2014, 08:44:24 PM
Incearca sa-l desfaci si sa-l cureti, teoretic nu ar trebui sa fie complicat. Am mai zis eu intr-un post, in Romania avem o problema principala care ne "mananca de vii" si anume praful. Dupa ce il cureti sa imi zici daca s-a rezolvat problema.