FORUM - Testat in Romania

Discutii Generale => Discutii generale => Topic started by: dorel_puchianu on January 02, 2014, 08:35:30 PM

Title: De ce investim sume fabuloase in infrastructura si nu in teleportare?
Post by: dorel_puchianu on January 02, 2014, 08:35:30 PM

(http://www.myc.ro/wp-content/uploads/2010/01/TechArt-GT-Street-RSPorsche-911-GT2.jpg)

De mai multi ani incoace visam sa traversam Romania numai pe autostrazi impecabile, si fireste la viteze pe care nici nemtii nu si le pot imagina pe autostrazile lor fara limita de viteza! Dar sa nu ma intelegeti gresit, in tara noastra sunt destui bolizi ale caror 500, 600 sau 700 de cai putere stau parcati intr-un garaj si din cand in cand mai sunt alergati prin Germania pentru ca la noi, cu un astfel de bolid se ajunge la 200 km/h in oras, pentru ca autostrazile romanesti lasa de dorit, s-au posesorii vor pur si simplu sa se laude cu aceste recorduri.

Nu vreau sa ii condam de la bun inceput pe cei care merg cu astfel de viteze prin oras, pentru ca pe deoparte ii inteleg, (Germania e departe) pe de alta parte faptul ca risca sa comita un accident cu daune imense umane si materiale este de 95%. Sigur, viciul numit viteza, cei 500 de cai de sub capota te frig la talpa, nu te poti abtine, dar oare cine ar putea sa se abtina?!? (mai ales cand detii un Porsche, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Mercedes SRL etc.) Oricum pana una alta, daca esti fericitul posesor al unui automobil foarte puternic, sincer NU VA RECOMAND Romania, ci Germania unde limita de viteza este fericirea romanului care se intalneste pentru prima data cu o autostrada. De la 200 km/h pe autostrada, ai un avantaj destul de mare, pe care vi-l dezvalui: se face liniste subit in masina, nu imi explic de ce, dar pasagerii nu mai au nimic de povestit...

Continuarea o gasiti aici. (http://www.myc.ro/teleportare-vs-infrastructura/)
Title: Re: De ce investim sume fabuloase in infrastructura si nu in teleportare?
Post by: dorel_puchianu on January 09, 2015, 08:39:24 AM
Cand teleportarea va deveni un lucru obisnuit ca si spalatul pe dinti, ne vom intalni cu un fenomen interesant! Cei care se lauda acum cu boliduri incapatoare si luxoase o sa dispara, vor fi "egali" cu cei care se teleporteaza :))